Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tupac Shakur (ve své poslední a nejlepší roli) a James Belushi hrají v tomto vzrušujícím akčním thrilleru dva zkorumpované policejní detektivy zapletené do nebezpečné sítě podvodů. Detektivové Divinci a Rodriguez praktikují v ulicích svou vlastní, krvavou verzi zákona: dohodnou obchod s drogami, sami shrábnou peníze a dealery zabijí. Tato lukrativní "bokovka" jim bez jakýchkoli problémů již několik měsíců skvěle vynáší. Když však zjistí, že jejich poslední obětí byl maskovaný policista z protidrogového oddělení, jsou donuceni rychle vymyslet způsob, jak si zachránit holé životy.Jejich "geniální" plán se však brzy začíná hroutit a Divinci a Rodriguez jsou vtaženi do stále zběsileji se roztáčející spirály podezření, zrady a vražd, ve které nemohou nikomu věřit ... dokonce ani sobě navzájem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých oblíbených hereckých sympaťáků James Belushi zde předvádí skvělý výkon. Ostatně celý film je opravdovou policejní lahůdkou. Dva zkorumpovaní poldové něco pose*ou a tak nějak se to neustále nabaluje, až z těch problémů nejde jen tak vycouvat. Tahle filmová lahůdka mi chutnala! ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Jim Kouf .. Dva nečistí poldové to pěkně poserou !!.. Tj. ve stručnosti zápletka, která se s každou přibývající minutou stupňuje, komplikuje, přesto je vrstvena přehledně a poutavě. Velký klad je i přes možná lehkou neoriginalitu zápletky výborný konec, který ač vypadá odhadnutelně, nakonec dopadne dosti jinak .. Byl jsem v tu dosti pozdní vysílací hodinu velmi spokojený. Skvělý scénář, který nezapře "tarantinovskou" inspiraci, slušná režie a velmi dobré obsazení. 85%. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Nesmierne a hlavne dosť prekvapujúco kvalitný film. Čudujem sa ale, že tak málo docenený a videný. Či už preto, že ako spomienku na Tupaca to mohli distribútori využiť, ale aj sám o sebe je scenár filmu nevídane prekombinovaný, originálny, plný zvratov a totálne antiklasicky zavŕšený. Jediné, čoho mi je ľúto, je výkon Belushiho. Bol totiž dokonalý a tak nechápem, prečo sa dodnes výraznejšie nepresadil. Aj keď jeho K9 sériu stále žeriem :). 85%. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný krimi s hodně dobrou atmosférou a skvělými herci. Tupac i Belushi jsou tady pěkný hajzlové a hlavně Belushi neni s vousama skoro k poznání, což je dobře, protože hned vypadá jako správnej záporák. Tupaca sice moc neznám a jediný co vim je, že po tomhle filmu umřel, ale tady taky hraje skvěle. A takovej Dennis Quaid jako somrák taky nemá chybu a James Earl Jones v roli právníka potěší. A když se k takovýmu hereckýmu zastoupení přidá i dobrej příběh bez větších zádrhelů tak si to lepší 4* zaslouží ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Vděčný motiv prohnilých fízlů, kteří na vlastní kůži zažívají známé pravidlo o předčasné defekaci doprovázené zhroucením konstrukce toalety. Kouf obtížně hledá rytmus mezi kriminálkou, soudním dramatem a černou komedií, takže si nakonec vypomůže příjemnou dávkou cynismu. A taky Belushim, který tady představuje něco mezi Hackmanem z Francouzské spojky a zamlčeným kusem, co ve Dvojčatech vyšel z rodidel mezi Juliusem a Vincentem.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Belushi púšťal Tupacovi skladbu "Fly Me to the Moon" od Franka Sinatru a chcel, aby ju pre soundtrack k filmu vysamploval. Tupac však skladbu veľmi miloval a cítil, že by mala zostaň nedotknutá. (Real Tom Hardy)
  • Vzťah "na nože" medzi Belushim a Shakurom na obrazovke bol sprevádzaný aj vzťahom mimo nej. Shakur chcel väčšinu scén natočiť na jeden až dva pokusy, zatiaľčo Belushi preferoval opak. Toto Shakura veľmi štvalo. (Real Tom Hardy)
  • Slovo "fuck" ve filmu zazní 165krát což je 1,61krát za 1 minutu. (Dixxx)

Reklama

Reklama