Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když Marshall Lawson (Seagal) přišel při chladnokrevném a zdánlivě náhodném útoku o členy své úderné jednotky, bere jako svou povinnost podivné okolnosti brutálního vraždění vyšetřit. Při svém pátrání brzy odhaluje vojenskou operaci CTX Majestic, jež podléhá takovému stupni utajení, že se armáda rozhodne Lawsona odstranit, aby své tajemství ochránila dál. Lawson je však neúprosný a pouští se do nemilosrdného a nerovného boje proti organizovanému drogovému obchodu, který je, zdá se, tajně řízen prohnilou buňkou přímo zevnitř armády. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (104)

boyd. 

všechny recenze uživatele

Hmmmmmm, no je to jako by se hrách na stěnu házel, nebo jak se vlastně říká to přísloví? Steven Seagal prostě už nic lepšího nenatočí a s tím se hold musíme smířit, je to škoda, ale je to tak. Černý úsvit, žoldáci spravedlnosti, síla úderu ono to vyjde na stejno, tady máme navíc i trochu sci-fi. Je to slátanina, konec je sice trošku napínavý, ale to napětí trvá asi pět minut, jestli vůbec, souboje v závěrečné scéně jsou natočené dost směšně, to měli pánové sfouknuté tak za jeden den a celý film tak za jeden týden a potom se můžu divit jaktože Steven točí pět filmů ročně, když kdysi zvládl jeden za rok, zato však pořádný. Pokud jste někdo viděli film v původním znění, tak mi někdo prosím vás vysvětlete proč sakra Seagal řekne jednu větu svým ležérním a nenapodobitelným chraplákem a vzápětí je další jeho mluva nadabovaná a to ještě nějakým staříkem(tak mi to připadalo), to si jako filmaři myslí že to divák nepozná nebo co? A podobně to bylo i u Poslední mise!!! Takže to vypadá, že se Seagalovi nechce už ani mluvit, natož aby nám předvedl nějaké bojové umění. Ten dabing mě teda fakt naštval, takže jestli si tenhle film pustíte (dopředu říkám že je to celkem ztráta času) nastavte si češtinu!!! ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Příběh tohohle filmu je zábavnej. Začne se natáčet akční sci-fi o emzácích a skončí to jako akční kravina, kde není po mimozemských civilizacích ani stopy. To vše na přání producentů, kteří četli scénář a verzi o emzácích schválili a dali do výroby. Ale pak se asi rozmysleli, či co. Seagal se jim na to vysral a nenatočil svý postsynchrony. A tak celej film nedává smysl a ty chybící postsynchrony dodělal nějakej ochotník z lokálního divadla odněkud z Texasu, či co. Ty vole, tak tohle jde jen v Hollywoodu. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Typická seagalovka o pomstě, tentokráte likvidace jedné úderné jednotky. Seagal drsný, klidný a nepřemožitelný. Ostatně jako vždy. Několik svých tvrdých ran uštědří, ale s ohledem k jeho postavě je to spíše proto, aby se neřeklo. Za něj se tu perou jiní. Seagal už teď raději drží v ruce zbraně. Příběh není špatný a pro videofilm dostačující. Celé to vyznívá jako thriller, ale to se mění krapet delší akční jízdou na konci. Dočkáme se i souboje samotného Seagala a teď pozor, s mladým sexy děvčetem. Je to však tak pitomě nasnímané, že z toho není vidět takřka nic. Ještě že to moc dlouho netrvá. Ne, po akční stránce tohle pecka rozhodně není. Spíše ostuda. A není těžké uhodnout pro koho. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že jediné pozitívum filmu je, že Seagalko nám pomerne slušne schudol. Inak nechápem, že vždy po dvoch-troch celkom pozerateľných filmoch spadne zase do riadnej žumpy. A ako Stevenov fanda si pozriem každý film, každú jeho novinku a aj keď sú to hovadinky dám vždy aspoň za tri, no teraz to jednoducho nejde! Naozaj totálna sračka. Jediné, na čo sa dalo kukať boli ženské a aj to iba z fyzického hľadiska. Inak akcia nulová, dva výbuchy, pár dorezaných krkov, scenárista iba menil strany, z ktorej zabiják vyskočí. A finálna akcia na katedrálu je úboho-bohová. Ale to nejdem ani komentovať. To treba jednoducho vidieť. Alebo radšej nie? Takže ďalšie sklamanie. Pokiaľ teda Seagal nepošle Keuscha a spol do prdele, na pomyslený návrat nemá šancu. 15%. ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

No teda...čím je Seagal tlustší a starší, tím větší sračky točí...navíc je zajímavé, jak se to snaží uměle vykompenzovat tím, že kolem sebe má jen samá herecká polena. No dobře, asi vyžral skoro celý rozpočet filmu :) Ostatní herci jsou tu stejně jen do počtu a taky proto, aby mohli umřít (něco jako vývoj postav tu není radno hledat). Steven si v každé scéně dme břuch a trousí tvrďácké hlášky...whatever. Co mě ovšem hodně štvalo.....no jednoznačně to "bílé blikání" v závěrečných "akčních" scénách....dělalo se mi opravdu nevolno a zvažoval jsem žalobu za ublížení na zdraví....ale pak jsem si řekl, že Keusch by mi maximálně vysolil dvě kila na dřevo...tak jsem se na to vysral. Ta jedna hvězdička je za dvě skvělá auta, která Steven osedlal (Hummer H2 a Lincoln Navigator...aspoň v něčem má dobrý vkus) a za krev (když má stříkat...tak stříká...ta krev). Pan Seagal by měl místo hraní v každém béčku (teď tu máme akční scifárnu...příště to bude erotický thriller...NO WAY!) raději drapnou kytaru a zpívat country songy (slyšel jsem, že tam mu to alespoň žerou staří honáci a babičky typu lady Sue). Na tohle se fakt nedalo dívat. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Při závěrečném souboji Marshall Lawson (Steven Seagal) zraní protivníka nožem na hrudi. O několik záběrů poté je protivník viditelně bez jizvy. V dalších záběrech jizvu opět má. (rublik05)
  • Film se natáčel v Bukurešti v Rumunsku. (rafix)
  • Pracovný názov filmu bol Harvester. (Seag)

Reklama

Reklama