Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

E=mc2 

všechny recenze uživatele

Hlboko nedocenena zalezitost z Lesliem... Skvela parodia nielen na Utecenca ale na Serifov ktory Crenna ako T.L.J. zahral dokonale..:) ANi jeden for mi tam neprisiel trapny...asi som zvyknuty na leslieovky z davnych dob..:) tak preto. Naozaj niektore parodovane sceny z typyckych filmov ala toto nieje clanok pre vas, clanok pre vas sa nachadza o trocha nizsie, toto je clanok pre vas..:) Taktiez skvele prebudenie uprostred vysetrovania, zavazovania snurok vo vytahu..a Netanjahua..Shalom..:) ()

GilEstel 

všechny recenze uživatele

Film těžící čistě z úspěchu BLÁZNIVÉ STŘELY a popularity Leslieho Nielsena. Povedených je ale jen několik parodických scén na UPRCHLÍKA. Upřímně jsem se zasmál jen při kratičké parodii POBŘEŽNÍ HLÍDKY (ta byla si nejlepší). Jinak slabota. Pokud nejste Leslieho skalní fanoušci, mohu film vřele nedoporučit. 27% ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Milé prekvapenie pre mňa. Preto, aby ste si užili viac túto paródiu, pomohlo by poznať filmy ako „Utečenec", ale aj „Na sever severzápadnou linkou", „Casablanca“, „Titanic“ a mnoho, mnoho ďalších filmov, klasických aj súčasných. Čím viac ste vo filmoch oboznámení, tým viac vás tento film rozosmeje. Keďže som filmový nadšenec, veľa týchto gagov sa mi prepojilo a vďaka nim som sa pri sledovaní tejto frašky s Leslie Nielsen skutočne dobre bavil. 6/10 ()

Cimr 

všechny recenze uživatele

Fóry v Utopencovi oscilují mezi trapnými a stokrát viděnými (kopanec mezi nohy, třetí ruka) a zlatým fondem tohoto žánru (lokomotiva, rybářský obchod). Spíše nadprůměrné jsou zde hlášky, například: ,,Promiň, musela jsem tě zastřelit, jinak by tě zabili!" Nielsen v roce 1998 ještě nepatřil do starého železa... ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Ona v tom ide s ním. Neviem prečo.“ – „Prečo?“ – „To neviem." Jedna z tých lepších Nielsenových paródií. Sústredená réžia, dobrí herci v podporných úlohách (rambovský Richard Crenna ako Tommy Lee Jones), scenár s hlavou a pätou, originálne vtipy (dozorca pre nepočujúcich) a vtipné dialógy („Váš pes má čudnú papuľku.“ – „To je zadok.“). Ani hlúpe počítačové triky (ryba, autobus) to nepokazia. Ale rozhodne to nie je žiadna nadpriemerná paródia. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)
  • Tvůrci umístili pár gagů i do závěrečných titulků. Můžete si tam tak například přečíst Lottery Numbers (čísla ve sportce), Menu of the Day (jídlo dne), "Interns We Had Sex With" (asistentky, se kterými jsme spali), "Things That Were Stolen" (věci, které byly ukradeny), "People In Crew Who Smuggled Cuban Cigars Out Of Canada" (lidé ze štábu, kteří pašovali z Kanady kubánské doutníky) nebo "People Nobody Cares About" (lidé, na kterých nikomu nezáleží), kde jsou titulky záměrně urychleny. Celé titulky končí hláškou "Movie's Done". (becki_tu)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno