Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Série bláznivých komedií s Lesliem Nielsenem v hlavní roli opět posílila Pravdivý příběh podle skutečných událostí z jiných filmů právě začíná Na mušce je Uprchlík, Mission Impossible, Jasné nebezpečí, Casablanca, Osudová přitažlivost, Titanic, Zachraňte vojína Ryana a množství dalších filmů Případ houslového virtuóza a jednonohého, jednorukého a jednookého zločince patří k nejbláznivějším případům, jaké FBI zaznamenala za dobu své historie. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (381)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Leslie Nielsen v jedné ze svých typických rolí: V nevázané parodii se skvěle načasovanými gagy, z nichž některé jsou vpravdě geniální - bohužel se to nedá říct o všech, pár těch trapných se tady taky najde. Nicméně kdyby si tohle svěží dílko obléklo pečlivěji vypracovaný kabátek, byly by to jednoznačně 4*. ()

Rousse 

všechny recenze uživatele

Tak je jasné, že na Bláznivé střely, tohle prostě nemá - asi ani nemá cenu to nějak srovnávat, bylo by to jen na škodu věci. Každopádně parodie to je fakt solidní - zvlášť scény z Uprchlíka jsou povedené a Leslie Nielsen (v té době už co by 70-ti letý děda) si milovníka houslí a krásných žen zahrál taky slušně a pobavit pobaví:-) "Můj milý jednooký, jednonohý, jednoruký...":-) ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Dobrá parodie, ale Leslie Nielsen už natočil lepší a hlavně mnohem vtipnější filmy. Třeba série Bláznivá střela je daleko lepší a v Utopenci na útěku nemá moc velkou konkurenci. Některý scény z filmů jsou sice zparodovaný pěkně, ale stejně mi to nepřišlo až zas tak vtipný a občas to bylo skoro až trapný, ale svoje světlý chvilky to stejně má a Leslie Neilsen prostě nemá v parodiích konkurenci ()

Honzíno 

všechny recenze uživatele

Škoda nějakých dementních ftípků, protože ze spousty jsem nemohl pár hodin po filmu mluvit. Útěk před vlakem v lese je geniální a ty spousty detailů, jenom takové pronesení a je z toho povedená hláška. Asi můj nejoblíbenější Leslie Nielsen po střelách a Připoutejte se, prosím. A když Nielsen komentuje vnucení párečku psovi do zadnice, je odzbrojující. Rozhodně se na tohle kouknu raději než na prcičky (na ty vůbec), či nějaké Kluby sráčů atd... ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Poměrně slušná parodie, která se ale zdaleka nevyrovná Žhavým výstřelům či Bláznivé střele. Některé scény jsou velmi povedené jiné se příliš nepovedly. Leslie Nielsen se doslova pro tenhle žánr narodil. Moc se mi líbil Richard Crenna v roli detektiva :). Klasická oddychovka na dlouhá odpoledne....... ()

Galerie (37)

Zajímavosti (5)

  • Většina postav ve filmu se jmenuje podle názvu měst ve státě Minnesota. Scénárista Pat Proft je totiž z Minnesoty. (becki_tu)
  • Snímek je mimo jiné parodií na film Uprchlík (1993), který byl natočen podle seriálu Uprchlík (od r. 1963), ve kterém se také objevil Leslie Nielsen. (hendrich6)
  • Leslie Nielsen přiznal, že to bylo jedno z nejzábavnějších natáčení, které kdy zažil. (Beckett51)

Reklama

Reklama