Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rebecca je krásná a přitažlivá dívka, kreré zdánlivě nic neschází. Jenže ona právě přistihla svého přítele Richarda s jinou, a tak je rozhodnuta pomstít se mu! Rychle schání kluka na "jednu noc" , aby v Richardovi vzbudila žárlivost... Její hledání se promění v bláznivou cestu, na které rozhodně nebude nouze o vtipné situace, a během níž objeví i opravdovou lásku! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (95)

fantassia odpad!

všechny recenze uživatele

Vydržela jsem asi pět minut a usoudila, že lepší už to nebude, Carmen se hodí tak akorát na striptýz, ale na film určitě nemá, nevím jak je to v originálním znění, ale dabing tomu rozhodně nepřidal,jistě na to našli uječenou blonďatou týnku, no co už, škoda i těch pěti minut, měla jsem se nejdřív podívat sem, tak příště ;-) ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Verím tomu, že tento film nebol myslený vážne a ide o recesiu - a že je to recesia ako delo! Stupídna fekálna komédia s prvkami romantiky, ktorá ma však na moje vlastné prekvapenie celkom pobavila. Zdrojom zábavy je hlavne cynické uťahovanie si z atraktívnych a hlúpučkých blondíniek. Humor je prízemný, scenár jednoduchý, ale niektoré hlášky celkom fajn. Postavy karikujú svoje skutočné predlohy, s akými sa každý z nás už určite stretol. Preháňanie je dobrý spôsob ako si vystreliť zo života a v tomto prípade z plytkých blondínok, ktoré nám v konečnom dôsledku začnú byť aj trochu sympatické. Zdá sa, že všetci herci si to užívali. Pre mňa má tento film dva plusy navyše - sladkého Eddie Kaye Thomasa, ktorého žeriem už od Prcičiek a bombasticky "khúlovú" Carmen Electra, ktorá vám ukáže, že keď 120 kilovému vyhadzovačovi povie, že ho rozplače ako malé dieťa, tak to aj urobí ;-)))) ()

Reklama

Faye odpad!

všechny recenze uživatele

Málokdy se člověku poštěstí vidět film, který získal cenu hned ve čtyřech kategoriích včetně té hlavní: nejhorší film, nejhorší scénář, nejhorší režisér, nejhorší herečka a na další byl nominován: nejhorší filmová dvojice a nejhorší herečka ve vedlejší roli. Prostě jsem nedokázala vítězi Zlaté maliny 2005 odolat. Rebecca načape svého milého v jednoznačné situaci. „Richard a ta malá. Počkej, jak jen se jmenovala? Už vím. Děvka“. Takže musí rychle sehnat kluka na jeden večer, aby vzbudila u Richarda šílenou žárlivost. Opravdu „skvělá“ záležitost, která nezapomněla ani na tak oblíbené zvracení a navíc přidala své vlastní neuvěřitelně stupidní nechutnosti. Zasloužené vítězství! ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Moje babička mě požádala o to, abych jí dal nějakou romantickou komedii. Já žádný tyhle filmy nesleduju, tak jsem jí ze srandy vybral největší sra*ku podle hodnocení i příběhu. Dívala se na to dnes u nás doma s mojí mamkou. Přišel jsem se nenápadně do obýváku podívat, jak se jim to líbí. Už jsem šel zase do pokoje, když se mě mamka zeptala, co to má znamenat, taková blbost. Viděli asi jen 20 minut a dali mi to zpět, protože to byla nekoukatelná kravina. Proto jsem se na to schválně podíval. Je to ten typ přeplácaný americký komedie. Musím uznat, že to byla kravina a příběh to až tak moc nemělo, ale fakt jsem se někdy úplně smál. Velká škoda, že druhá polovina už tak zábavná nebyla. Scény na sebe tak trošku střihama nějak nenavazovaly (aspoň podle mě). Myslím, že pokud se chcete fakt zasmát, tak se na to podívejte. Myslím si, že jsou i o dost horší filmy. Nemyslím si, že by tenhle film měl mít jen 18%. Dal bych asi 36%. VYHODNOCENÍ: NÁZEV FILMU 100% SEDÍ ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší film co jsem kdy viděla. Zobrazuje všechno co nejvíc nenávidím - de*ilní nány, hloupé dialogy, příšerné dabéry, nejhorší herce na planetě(ještě mi tam chybí madam Michelle Williams, Keira Knightley a Halle Berry-a většina české herecké scény), nejtrapnější scénář, rádoby "vtipný" humor, snaha o spontánní situace, které jsou očividně nepovedené...Z nepochopitelných důvodů siliconová Jenny McCarthy, která je doslova určena do filmů kategorie Zet neustále piští a mluví se zrcadlem. Oblíbené klišé kdy nejlepší kamarád Finčom*d miluje tajně svou kámošku a neumí jí to říct, protože jí pořád kouká na ty hnusné silicony. "Kouzelník", kterému z p**ele vytahuje policistka při tělesné kontrole kilometr jakési šály..Neznám větší ponížení než se dívat na tohle a co mě velmi zaráží je, že někdo tomuto dá 2* ale je to asi věc vkusu a názoru... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (5)

  • Během natáčení filmu se režisér John Mallory Asher oženil z hlavní protagonistkou filmu Jenny McCarthyovou. Manželství ale nemělo dlouhého trvání. (Terva)
  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Jenny McCarthy (Rebecca), Kam Heskin (Carrie), Victor Webster (Richard) a Lochlyn Munro (Kevin) si zahrali aj v seriáli Čarodejnice (1998), nie však v rovnakých epizódach. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama