Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Volné pokračování hororu Dům tisíce mrtvol - pár měsíců uběhlo od doby, co rodina masových vrahů Fireflyových poslala k odpočinku několik svých posledních obětí, mezi kterými byl i poručík George Wydell, bratr současného šerifa. Ten spřádá na Fireflye, v médiích proslavené jako Ďáblovy odvržence, osobní vendetu. Při obklíčení jejich domu přesilou místních policejních jednotek se dvěma členům rodiny podaří z domu prostřílet a utéct. Za jejich dopadení je Wydell schopen obětovat snad úplně všechno. Prozatímní neúspěch ho donutí najmout si Nesvatou dvojici, dva neméně brutální texaské vrahy. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (500)

genetique 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola extrémna brutalitka a brutálna jednohubka. Skvelé vykreslenie psycho rodinky na pohľadanie, ktorí sú ozaj nechutní fa brutálni a ich fanatické činy presahujú všetky medze. Dobrá atmosféra a Filmová fanatickosť Roba Zombieho (priezvisko nemôže byť trefnejšie) sa mi začína sakra páčiť. 80%. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie to asi nemá v hlavě úplně v pořádku,ale jak tak na to koukám, tak v jeho případě je to i dobře.Naservíroval nám totiž nářez, na kterej jen tak nezapomenu. Nebere si žádné servítky a budovat napětí nebo rozjet nějakou tu akci mu sakra jde.Pro mě se tento film stal jedním z velkých překvapení tohoto roku a už se nemohu dočkat, s čím na nás Rob vyrukuje příště. ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Dosť hustá zmes krvi, násilia a sexu. Úloha šerifa, ktorý ide zabijákom po krku, sadla W.Forsythovi(kvalitný herec zväčša vedľajších úloch) ako už dávno nie. Naposledy bol výborný v gangsterke Čo robiľ v Denveri, keď človek nežije (distribútori je najvyšší čas to vydať). Atmosférou a brutalitou to pripomenie Masaker motorovou pílou alebo Hory majú oči, takže nič pre slabšie povahy. Výborná cena od Vapetu, ale DVD okrem traileru neobsahuje žiadne bonusy. Zaradenie do žánru horor je aj nie je ok. Žiadne "ľakačky" sa nekonajú, len je to krvavé a brutálne.80%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Filmová láska na první pohled, Zombieho intenzivní buranská krasojízda tří vyvrhelů z pekel. Oproti jedničce velmi jiný film (celkový feeling, provedení, v podstatě nehoror) a opět naprostá dokonalost, vlastně ještě o chlup větší. A když už si myslíte, že je po všem, přijde v mých očích jedna z nejlepších závěrečných scén všech dob ("Free Bird"), kde už je vám těch bastardů dokonce na plný čáře líto(!). Můžu vidět nekonečněkrát. (x) ()

MoRTy 

všechny recenze uživatele

3,5* Jednička mě asi bavila víc - bylo to víc ujetý a tajemnější, i když tady se taky děly dobrý praseče! Jako je to kult, ale je vidět (i z prvního dílu), že Rob Zombie je fakt hodně velkej fanda Takovejch Normálních Zabijáků (stejně jako já) - a někdy bohužel až moc okatě používá stejný filmařšký postupy jako Stone. ()

Galerie (121)

Zajímavosti (22)

  • Rosario Dawson měla původně ve filmu malou roli zdravotní sestry, ale její postava byla vystřižena, protože Rob Zombie si nepřál mít ve filmu scény s Dr. Satanem. (c.tucker)
  • Film měl původně vedlejší zápletku zahrnující scény s Dr. Satanem. V interview Rob Zombie řekl, že tyto scény vystříhal, protože Dr. Satan v tomto filmu by byl něco jako Chewbacca v Bonnie a Clyde (1967). Zombie dodal, že všechny scény s Dr. Satanem budou uchovány na DVD ve vystřižených scénách. (c.tucker)

Reklama

Reklama