Reklama

Reklama

Série(7) / Epizody(378)

Vaše kamarádka Peppa je malé roztomilé prasátko v červené sukni. Ráda se baví s přáteli, je zvědavá, má ráda čokoládové zákusky a narozeninové oslavy i výlety, na kterých se něco dobrého jí. Nejvíc ale miluje, když je pořádné bláto. Protože, co může být na světě lepší zábava, než je skákání v blátivých kalužích? (oficiální text distributora)

Recenze (131)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na jedné straně mám díky Pepě občas klid, na druhé ta strašná animace a ukvičené hlasy mi rovnají mozkovou kůru. Britská engliš is better... Nečekal jsem, že dceři budu nutit pohádky jako 101 dalmatinů nebo Medvídka Pú, abych ji odtrhl od prasečí rodinky, kde je otec za toho největšího dementa. Děkuji pěkně. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, že je pořad určen pro děti předškolního věku a určitě tak od té doby, co teprve začínají vnímat televizi a pohybující se obrázky v ní, tak podle toho taky tak hodnotím. Za mě by to byla maximálně jen jedna hvězdička a i tak bych se musela přemáhat. Jenomže já si moc dobře pamatuji, jak dceru v tom nízkém věku tenhle pořad bavil. Je mi jasné, že kdyby mohly hodnotit děti, naflákaly by tam pět hvězd jen by to hvízdlo ... já teda, i přes své sebezapření, dám za děti hvězdy čtyři. ()

Reklama

fler 

všechny recenze uživatele

Kdybych měla Pepinu hodnotit před cca deseti lety, tak bych nevěřícně kroutila hlavou a můj komentář by byl podobný té většině zde. Jenže tohle přece nikdo nemůže hodnotit okem dospělého, je to myšleno pro dvou až třeba pětileté děti, a pro ty je tahle jednoduchá animace a krátké výchovné příběhy ideální. Nelze to srovnávat s českou klasikou od Rumcajse až třeba po medvědy od Kolína, ale něž taková Bohdalová desetkrát jinak, to radši tohle. Za mne (a moje potomky) tedy ano.:) ()

Dudek odpad!

všechny recenze uživatele

Další útok na dětské mozky, který tentokrát ovšem není tak intenzivní jako v případě "Teletubbies". Nepočítáme-li šílené zpracování, mám namysli zejména animace, zbývá ke kritizování snad jen strašný scénář a dívka jména Pepa s bratříčkem, jejichž vzájemné pouto se blíží psychické tyranii. No dobrá trochu přeháním a možná kritizuji něco co mi rozhodně není určeno, ale ani moje pětiletá setřenka se u téhle hovadiny nebavila. Btw rozhodně to není roztomilé, ať žije Bořek. 10% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Vítejte v rodince prasat. Jejich otec je neschopný mamlas, který nemá tušení, co je to hřebík a jak se zatlouká. Jejich matka jako jediná dělá užitečnou práci a aspoň se motá kolem plotny a nakupuje haldy hadrů. Jejich dcera-Peppa, která je i hlavní hrdinkou tohoto debilního pořadu, neustále rozumuje, a říká jak by se co mělo udělat a co a jak by se mělo koupit (jako její matka). Její bratr se často ukazuje jako uřvaný retard. Má velký zájem o dinosaury a nejraději si na ně i hraje. Někdy i vyběhne ven a předvádí se: na hřišti, ve škole, v jeslích... No a tohle vás čeká v jednom díle tohoto debilního pořadu. ()

Galerie (1 342)

Zajímavosti (6)

  • V prvních dvou sériích nebyly postavy v autech připoutány bezpečnostními pásy. Poté, co kvůli tomu obdržel seriál několik stížností, tvůrci do epizod bezpečnostní pásy přidali a upravili i ty epizody, ve kterých nebyly. (Pierre)
  • Diel, v ktorom Peppa ukazuje, že sa deti nemusia báť pavúkov, bol v Austrálii zakázaný, keďže v Austrálii žije veľké množstvo jedovatých pavúkov. (JADIM)
  • Chrochtání rodiny Peppiny se během třetí a čtvrté řady změnilo. (..Lucas..)

Související novinky

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

Hasbro zakládá filmovou a televizní divizi

17.08.2023

Hračkářský konglomerát Hasbro spustil novou filmovou a televizní divizi, skrze kterou nyní hodlá ve velkém produkovat vlastní projekty na základě svých značek. Nová produkční společnost vznikla… (více)

Reklama

Reklama