Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sarah Huttinger pracuje jako novinářka, která má v deníku New York Times na starosti lokální zprávy, zejména pak svatby a nekrology. Se svým snoubencem, právníkem Jeffem Dalym, právě letí na svatbu mladší sestry Annie. Setká se tu se svéráznou, energickou babičkou Katharine, které se svěří s tím, že si není jistá, zda se má za Jeffa provdat. Necítí se ještě na usedlý manželský život a touží spíše po dobrodružství. Od babičky se dozví, že její matka Jocelyn, která zemřela, když byla Sarah ještě dítě, pár dnů před svatbou zmizela a prožila krátkou milostnou pletku s neznámým mladíkem. Sarah při srovnání své povahy s povahou otce i sestry začne pochybovat, jestli je dcerou svého otce, a rozhodne se matčina milence najít. Při pátrání se dočká dalšího překvapení, když tetě Mici uklouzne, že podle matčiny aférky byl natočen úspěšný film Absolvent. Šokovaná Sarah pochopí, že s neznámým mladíkem se tehdy vyspala nejen její matka, ale také babička Katharine. Ví, že se dotyčný jmenuje Beau Burroughs, že zbohatl pomocí internetových obchodů, a tak se za ním vydá do San Francisca, kde muž právě přednáší na kongresu. Dozví se od něj, že kvůli úrazu při fotbale zcela určitě nemůže být jejím otcem, a pak se společně opijí, což má zcela nečekané následky. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (217)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jennifer hraje většinu času v komediích, kde má přítele a řeší se vztahy. Její filmy mám rád, ale všeobecně je to všecko od ní do základu průměr. Průměr se pak zvyšuje se skutečností, jací herci se po jejím boku objeví a tady Mark Ruffalo ani Kevin Costner tenhle film z průměru vyhrábnout nedokážou. No a dalším neméně důležitým faktorem je i humor, který se ve filmu objeví. A ten se ve filmu taky moc neobjeví. Takže je to vlastně průměr, který neurazí, neuškodí a jediné plus je právě Jennifer. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemné dílko. Zjišťuji, že spousta těch "amerických romantických komedií," které zde mají hodnocení okolo 60%, a zvláště pod 60%, jsou ideální odpočinkové, nenáročné, příjemné a úsměvné filmy. Jejich jediný nedostatek však spočívá v tom, že spadají do naprostého průměru. Který je však zároveň servírován nenásilným stylem s grácií. Elegantní a (vlasově:) "vyžehlená" Jennifer Aniston, "Casanova" Kevin Costner či protřelá dáma Shirley MacLaine. Silný záchvěv smíchu ve mě vzbudila "šíleně" zábavná scénka, kdy zničená Jennifer Aniston navštíví Shirley MacLaine a krátce poté následuje telefonát od jejího otce. Otec (Richard Jenkins): "Je tam Sarah?" Dcera (Mena Suvari): "Je tam Sarah?" Babička (Shirley MacLaine): "Sarah je tady." ()

Reklama

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Víš, o mé rodině taky natočili film !! Jmenovalo se to Titanic.." ;) Rob bless you, please, Mrs. Aniston !! Hey, hey, hey !! ;) Aneb kterak Muži nestárnou, respektive zrají, jak dokazuje třeba i právě Kevin Costner.. Fantastický nápad zas jednou padnul za oběť poněkud slabému bijáku.. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další z řady nezajímavých romantik, které se snaží být originální, použitím odkazu na legendárního Absolventa. Za tím vším se však skrývá laciná romance o ženě, která neví co chce a musí na to přijít až když se vyspí s Kevinem Costnerem. Vše je pak doprovázeno hysterickými záchvaty a srdceryvnými rozhovory o tom, co je v životě vlastně důležité. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Sarah Huttinger se nikdy necítila být skutečným členem své rodiny, neboť vypadala trochu jinak a její zájmy se výrazně lišily od ostatních. Když se dozvěděla o matčině předsvatebním románku s Beau Burroughsem, jehož výsledkem mohlo být její stvoření, tak se rychle vydala po jeho chladnoucí stopě. Beau, který kdysi sloužil jako předobraz Benjamina Braddocka ve filmu Absolvent, se k otcovství moc nemá, ale možnost zaskotačit si v posteli s třetí generací stejného rodu (babička, matka, dcera) mu rozhodně není proti srsti. Přes poměrně zajímavé téma se jedná o veskrze průměrný snímek, jehož hodnocení jsem nucen navýšit kvůli odkazům na mého oblíbeného Absolventa a svérázné babičce Katharine Richelieu (Mrs. Robinson), která ve chvíli nouze chladnokrevně stavěla na burbon. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (5)

  • Vůbec první film, který vyšel jak ve standardním DVD formátu, tak i v high definition. (don corleone)

Související novinky

Tentokrát bez koně Kevine!

Tentokrát bez koně Kevine!

12.02.2005

Kevin Costner přesedlá ze hřbetu westernu na hřbet komediální. Konkrétně půjde o film RUMOR HAS IT zkušeného režiséra Roba Reinera (Misery). Kevin spolu s další hollywoodskou star Jennifer Aniston… (více)

Reklama

Reklama