Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film kde jeho název ukazuje co mám očekávat, průměrný brak na jedno zkouknutí, nebylo to špatné ale takové obyčejné. Nic na co bych si za pár dní vzpoměl nebo nedej bůh pustil znovu. Postavy tu jsou šíleně nesympatické a navíc neuvěřitelně blbé. Příběh padá odnikud nikam, a konec je lehce úsměvný, ale jak jsem říkal na jedno zkouknutí to není špatné. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Přesně ten film, který ač komerční, nemá nejmenší nárok na byť jen milionový zisk, ale přesto pobaví lépe, než spousta ambicioznějších věcí. Ovšem to jen díky Billymu Zane, který je herecky jinde, než typologicky obsazený plavčík Juan Pablo a hlavně pěkná ovšem herecky pěkně k hovnu platná Kelly Brook. Bohužel erotické ladění filmu ala "penthouse camera beach session" a celkově šestáková výprava film stahují tam, odkud ho Zane ve svém obvyklém partu charizmatického zhrzence vytahuje. Přesto 60% ()

Reklama

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Uznávám že pro někoho to může být čiré utrpení, já jsem se teda nenudil. Částečný podíl na tom má i Kelly Brook, bez které by to bylo hodně špatný. Když ono se na ní tak hezky dívalo, jak pořád dokola vylézá z vody v těch průsvitných plavkách, které obepínaly dokonalé křivky. Kéž bych tam s ní taky ztroskotal. Zajímalo mě který "Beachboy" půjde z kola ven, nakonec šli oba ale každý trochu jinak. Já byl celkem spokojen i přesto že konec mi přišel trochu odfláknutej. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Tak Billy nám taky pěkně proplešatěl.... No, co k filmu. Příjemná oddychovka na poklidný večer. S Kelly bych také rád ztroskotal na ostrově :-) Jen nechápu, jak mohla být v neustále vyžehlená a s umytými vlasy. Jednu hvězdu za Billyho Zane a druhou za příjemnou tichomořskou lokaci a svůdnou Kelly Brook. Střet obou mužů mi neseděl a i chování trosečníků bylo nereálné. Většinu času trosečníci trávili lovem a lenošením na pláži v chatrči. Já bych po zajištění potravy provedl průzkum ostrova a zajištění místa pro vizuální signál v případě blížící se lodi nebo letadla..... Škoda, z žárlivého námětu na ostrově by se dalo vytřískat více... ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je originální asi jako sex s manželkou po 120 letech manželství. Napětí se do filmu pro jistotu nedostavilo vůbec a tak čest filmu zachraňuje mega samice Kelly Brook. Ode dne ztroskotání až do finále filmu, / což je asi rok / má na sobě pořád krásně bilé plavky. Takže zřejmě díky pracímu prášku co roste na ostrově a vypere dočista dočista jsem film rád dokoukal. Při pohledu na jen s dolním dílem plavek svůdně vylézající Kelly Brook z moře, jsem upustil z ruky do postele láhvinku koňaku Martell, který jsem spokojeně celý večer uskrával. Bohužel celá postel mě teď páchne od chlastu a nemůžu do ní nalákat už ani laciná ukrajinská děvčata. Natož moderní české dívky. Já se však na Kelly Brook nezlobím a především díky ní má film dvě hvězdičky. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Billy Zane se po šestnácti letech od filmu Úplné bezvětří (1989) vrátil k tématu opuštěné milenecké trojice uprostřed oceánu. Tentokrát ale ne v roli mladíka dělajícího problémy, ale už v roli žárlícího manžela. (Kaspi.vm)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)

Reklama

Reklama