Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Tak si to shrneme. Totální sra*ka! Vyloženě mě ta debilita vytáčela skoro celý film! Nejdříve jedno pozitivum a tím je Billy Zane. Bohužel, Billy nikdy nemůže být nějaký extra class klaďas a na tom je to postavené i tady, přesto, že jeho osobnost je ze všech zúčastněných nejcharakternější. Potom je tam debílek, co nedá tři slova po sobě dohromady, Juan Pablo Jose Diego Alejandro nevím-jak-dál. Ovšem potom je tam ultra hvězda! Ku*va miss Debilita Kelly Brook. Mrzí mě, že tam ta její postava nechcípla, protože to by přidalo alespoň druhou hvězdu. Námět neoriginální a scénář vyloženě pitomý. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích opuštěnej ostrov, tři osoby (jedna z nich je sexy ženská - Kelly Brook), mužská ješitnost a ponorková nemoc. Docela milý překvapení, i přesto, že nedávám závratný hodnocení, čekal jsem něco horšího. Příběh byl docela OK, ale co mi vadilo a kvůli čemu srážím hodnocení, je zbytečná voodoo zápletka. Bez ní by to šlo taky, ba co víc, dávalo by to větší smysl, i když je pravda, že by se asi postavy potom nechovali tak vyhroceně. Na jedno zkouknutí vcelku fajn, dvě silnější hvězdy. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Dal bych i víc, protože střední psychologická pasáž je skvělá, přičemž za nejlepší považuju scénky s vyloveným člunem. Bohužel však nelze přehlédnout zápory - pitomou obezličku s woodoo, rádoby fatální závěr, no a Kelly Brook i po roce na pustém ostrově s načechraným účesem a perfektně vyholeným podpažím (já vím, že na zarostlou a splihlou vochechuli není nikdo zvědavý, ale nemuselo to být tak do očí bijící). ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel celkový poměrně slušný dojem z filmu kazí závěrečných několik minut. Poměrně solidně načrtnutý děj, který si po celou dobu držel příjemnou umírněnost a sem tam byla dokonce i špetka realističnosti (dost úderné dialogy + slušné herecké výkony) tak v posledních pěti minutách přichází naprosto vniveč. Za naprostý nesmysl považuji voodoo motivy, stejně jako finální "proměnu" Billyho Zanea. Kelly Brook je atraktivní, avšak z herecké trojice jasně nejslabší. Nečekal jsem nic moc a nic moc jsem nedostal. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Uznávám že pro někoho to může být čiré utrpení, já jsem se teda nenudil. Částečný podíl na tom má i Kelly Brook, bez které by to bylo hodně špatný. Když ono se na ní tak hezky dívalo, jak pořád dokola vylézá z vody v těch průsvitných plavkách, které obepínaly dokonalé křivky. Kéž bych tam s ní taky ztroskotal. Zajímalo mě který "Beachboy" půjde z kola ven, nakonec šli oba ale každý trochu jinak. Já byl celkem spokojen i přesto že konec mi přišel trochu odfláknutej. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)
  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama