Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Zajímavý drama/thriler celou dobu jsem si myslel, že je to film z 80 let a tak jsem trošku přivíral oko protože všichni víme jaká ta doba byla vzhledem na kvalitu filmu, dialogů atd... A pak jsem se divil když jsem tady viděl rok 2005.. chachá. Ale jinak byl i docela napínaví a dost dlouho jsem čekal co se z toho vyvrbí... Ale mohlo se více vytěžit z té zrazen= přítelkyně. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zápletka filmu je originální asi jako sex s manželkou po 120 letech manželství. Napětí se do filmu pro jistotu nedostavilo vůbec a tak čest filmu zachraňuje mega samice Kelly Brook. Ode dne ztroskotání až do finále filmu, / což je asi rok / má na sobě pořád krásně bilé plavky. Takže zřejmě díky pracímu prášku co roste na ostrově a vypere dočista dočista jsem film rád dokoukal. Při pohledu na jen s dolním dílem plavek svůdně vylézající Kelly Brook z moře, jsem upustil z ruky do postele láhvinku koňaku Martell, který jsem spokojeně celý večer uskrával. Bohužel celá postel mě teď páchne od chlastu a nemůžu do ní nalákat už ani laciná ukrajinská děvčata. Natož moderní české dívky. Já se však na Kelly Brook nezlobím a především díky ní má film dvě hvězdičky. ()

Reklama

Master19 

všechny recenze uživatele

Dal bych i víc, protože střední psychologická pasáž je skvělá, přičemž za nejlepší považuju scénky s vyloveným člunem. Bohužel však nelze přehlédnout zápory - pitomou obezličku s woodoo, rádoby fatální závěr, no a Kelly Brook i po roce na pustém ostrově s načechraným účesem a perfektně vyholeným podpažím (já vím, že na zarostlou a splihlou vochechuli není nikdo zvědavý, ale nemuselo to být tak do očí bijící). ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Film Tři bych přejmenoval na Dva - boj o soulož. Celková délka snímku je sympatická z ní si 2/3 drží poměrně slibnou atmosféru. Kelly Brook se navíc po pláži prohání v průsvitné halence, nebo jen tak nahá, tento fakt mi nedovolil přepnout, ani kdybych chtěl. Samotná zápletka je podobná té, v které si zahrál Billy, když měl ještě vlasy (Úplné bezvětří). Konec mi přišel tak nějak zvláštní, protože na pláži, ..... ta sleva je fakt dobrá, ale ještě lepší je porno se Silvií Saint..... Ano něco podobného, nevíte co si o něm myslet, protože je nepřehledný. Ten konec je příšerný a všechnu tu připravu na finále naprosto zabil. 2 hvězdičky za prvních 60 minut filmu, jednu hvězdičku za prsa Kelly Brook. 50% vtipný komentář: pshimi ()

warhammer 

všechny recenze uživatele

Nezáživný příběh kurvy, rozvraceče vztahů a chorobného žárlivce. Klasika jako vystřižená z dnešního způsobu života. Manžel žárlí, tak si zaprcám jinde řekla si žena. Manžel žárlí , že prcám jinde, tak mu ukradneme loď. No do prdele teče sem voda musíme zpátky nebo se utopíme. Ten člověk snad nemá svědomí. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno