Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

V hlavních rolích opuštěnej ostrov, tři osoby (jedna z nich je sexy ženská - Kelly Brook), mužská ješitnost a ponorková nemoc. Docela milý překvapení, i přesto, že nedávám závratný hodnocení, čekal jsem něco horšího. Příběh byl docela OK, ale co mi vadilo a kvůli čemu srážím hodnocení, je zbytečná voodoo zápletka. Bez ní by to šlo taky, ba co víc, dávalo by to větší smysl, i když je pravda, že by se asi postavy potom nechovali tak vyhroceně. Na jedno zkouknutí vcelku fajn, dvě silnější hvězdy. ()

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Zajímavý drama/thriler celou dobu jsem si myslel, že je to film z 80 let a tak jsem trošku přivíral oko protože všichni víme jaká ta doba byla vzhledem na kvalitu filmu, dialogů atd... A pak jsem se divil když jsem tady viděl rok 2005.. chachá. Ale jinak byl i docela napínaví a dost dlouho jsem čekal co se z toho vyvrbí... Ale mohlo se více vytěžit z té zrazen= přítelkyně. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Film měl docela potenciál na dobré drama, hlavně co se týka dokonale zvolených charakterů ústřední trojice postav (jsou to svině, ale takové lidské svině). Bohužel tvůrci nevěděli co chtějí sami natočit, tak nej kladem je to, že Kelly Brook tam skoro celý film líta v bikinách a občas i bez nich. A to, že i po asi roce na pustém roce je dokonale vydepilovaná vůbec nevadí:-). ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Dal bych i víc, protože střední psychologická pasáž je skvělá, přičemž za nejlepší považuju scénky s vyloveným člunem. Bohužel však nelze přehlédnout zápory - pitomou obezličku s woodoo, rádoby fatální závěr, no a Kelly Brook i po roce na pustém ostrově s načechraným účesem a perfektně vyholeným podpažím (já vím, že na zarostlou a splihlou vochechuli není nikdo zvědavý, ale nemuselo to být tak do očí bijící). ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Začíná to neoriginálně a pokračuje poměrně předvídatelně, ale film Tři mě i přesto docela bavil hlavně kvůli bílým bikinám a jejich obsahu. Z tématu proměny rolí a reprodukční přitažlivosti mužů v závislosti na prostředí se ovšem dalo určitě vytěžit více. Herecké výkony jsou však poměrně slabé a dějové zvraty ne vždy zcela pochopitelné - příběh občas trochu drhne. Tři hvězdy tak zachraňuje úchvatná žena s velkým Ž - a nejen Ž - Kelly Brook. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Film získal cenu Golden Trailer v kategorii Best Trashiest. (Terva)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)
  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)

Reklama

Reklama