Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Magneto 

všechny recenze uživatele

70%...Sladko-trpký príspevok do kotla romantických komédií v čisto britskom štýle,ktorý predstavuje novú generáciu britských hereckých hviezd.Chýba tomu americká hravosť,výbušnosť a sentimentalita...Je to také typické britské...Hallmarkovské...ale musím uznať,že ma zaujala téma,ktorá sa konečne netýka homosexuality mužov,ale homosexuality žien...A je to oveľa príjemnejší pohľad...aspoň pre mňa.No a nesmiem zabudnúť na moju najnovšiu múzu - Lenu Headey,za ktorú dávam tých extra 10 %... ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo řečeno níže, jedná se o příjemný snímek a na úplném začátku, protože jsem si pustil film aniž bych si o něm cokoli přečetl, jsem špekuloval, že by si v průběhu Matthew Good začal "něco" s nějakým mužem(?). Nakonec film ocení nejen uživatelky těchto stránek a i když u jedné ze zdejších recenzí je hodnocení za příběh pouze 1 bod, tak snínek sem na GT stránky na 100% patří. Závěr na mě až moc americko-slaďoučký ... 5766 ()

Reklama

Zenithgirl 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, britský humor, sympatičtí hlavní hrdinové, Londýn, moje oblíbené roční období, pěkná hudba, co víc si přát? Lena Hedey pro mě byla v tomto snímku velkým překvapením :) floristku Luce si zamilujete na první pohled anebo nejpozději od scény s punčem :) zatímco Cersei Lannister byste nejradši uškrtili... ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Dievcata, nevydavajte sa bez lasky. Pocas svadby sa z vas totiz lusknutim prsta stanu lesby. Mohla z toho byt fajnova babska variacia na Call me by your name, no to by scenarista musel bud napisat funkcnu expoziciu, hlavna hrdinka by nemohla byt uplna krava alebo zase je problem iba v tom, ze som poloclovek. Skodo toho, pretoze vacsina filmu je velmi prijemnou queer romancou. Lena Headey je na zozratie, ma to srdiecko a dobre to odsypa. 6/10 ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Pohodová britská komedie, dokazující, že když je láska pravá, na pohlaví a jiných podružnostech nezáleží. Moc pěkný film, plný vtipných slovních přestřelek, který vám sice bude připomínat jiné romantické filmy, ale přinejmenším posledních 20 minut je dost nestandardních a některá žánrová klišé jsou tu moc hezky porušena (velké přiznání spícímu člověku)... Jen mě mrzí, že nedotáhli do konce vedlejší dějovou linku o věčně nezadané kamarádce hlavní hrdinky. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama