Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Magneto 

všechny recenze uživatele

70%...Sladko-trpký príspevok do kotla romantických komédií v čisto britskom štýle,ktorý predstavuje novú generáciu britských hereckých hviezd.Chýba tomu americká hravosť,výbušnosť a sentimentalita...Je to také typické britské...Hallmarkovské...ale musím uznať,že ma zaujala téma,ktorá sa konečne netýka homosexuality mužov,ale homosexuality žien...A je to oveľa príjemnejší pohľad...aspoň pre mňa.No a nesmiem zabudnúť na moju najnovšiu múzu - Lenu Headey,za ktorú dávam tých extra 10 %... ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý lesbický príbeh. Slušné natočený film, v ktorom hlavná hrdinka v deň, keď stojí pred oltárom zistí, že existuje láska na prvý pohľad a že stačí pár sekúnd na to, aby sa dokázala zamilovať na celý život. Život sa jej značne skomplikuje, pretože objektom jej lásky nie je muž ale roztomilá kvetinárka Lucy. Skvelé herecké výkony dvoch krások - Piper Perabo a hlavne Leny Headey. Voľná, ľahká, oddychová filmová komédia s názvom Imagine Me & You, ktorej navyše dominujú ako uveriteľné herecké výkony, tak zaujímavý námet či skvele napísaný scenár. Filmu navyše nechýba ani dynamika, vnútorný rytmus, napätie a hlavne koniec, aký sme si všetci priali. ()

Reklama

alpeew 

všechny recenze uživatele

Neobyčejná romantická komedie oplývající svěžím britským humorem, která je nejen o lásce na první pohled, ale i o touze a vášni, z které není úniku, je-li ta jediná a opravdová. Rachel je zamilovaná a myslí si, že iopravdově, ale cestou k oltáři, a to doslova, potká Lucu a poprvé zamiluje opravdu , potíž je ale v tom, že nikoli do svého nastávajícího Cesta Rachel a Luce ke štěstí je trnitá a ještě o trochu víc bolestná a hledající než je zatím obvyklé, přesto končí happyendem. V tomto případě naštěstí ()

Brylin 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svěží romantický film s happy endem, jež naplňuje mou duši pocitem, že takhle by to mělo v životě chodit. Bohužel lidé nejsou ani tak inteligentní, ani tak čestní a ani tak citliví jako hlavní postavy filmu. Typově výborný casting - obě hrdinky jsou opravdu krásné, Heck gentleman jak má být a malá H je prostě skvělá. Zážitek mi trochu kazí zvláštně napsané postavy rodičů Rachel a pár zbytečně nadnesených momentů. Celkově ovšem velmi milá podívaná - skoro mě rozněžnila ;-) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Trochu málo komediální komedie snažící se zahalit hábitem psychologického dramatu o přerodu sexuální orientace, který je ovšem také dosti děravý - psychologie je strašně jednoduchá a plytká, resp. v podstatě ve filmu vůbec není. Téma je ale dost atraktivní a nekonvenční, zpracování středně minimalistické a světe div se - vkusné a fakt milé. Jen závěr zbytečně velkolepý, okoukaný a provařený. Použití dvou překrásných, něžných lesbiček jako lákadlo pro povrchní diváky a nadržené teenagery je sice děsně samoúčelné, ale musím uznat, že funguje skvěle, na dívenky v hlavních rolích je vskutku příjemný pohled... 7/10 ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama