Reklama

Reklama

Svatba ve třech

  • Velká Británie Imagine Me & You
Trailer

Obsahy(1)

Příběh dívky, které se ve svůj svatební den zamiluje... ale ne do svědka. Heck a Rachel jsou šťastný pár, kteří se chystají vkročit do své společné budoucnosti. V kostele však Rachel zahlédne neočekávaného hosta. V tu chvíli zjistí, že Heck pravděpodobně není ten pravý. Samozřejmě pokud to spolu nezkusí, nebudou to nikdy vědět. Začíná romantická, vtipná a také bolestná cesta, kterou zná každý, kdo byl někdy očarován láskou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

cachina 

všechny recenze uživatele

Svatba ve třech se může na první pohled jevit jako netypický film. Jenže to není zcela pravdou a výsledek tomu také úplně neodpovídá. Tím prvkem, který tak ozvlašťnuje snímek, je fakt, že ve středu zájmu není heterosexuální vztah, nýbrž ale homosexuální. Je sice pravdou, že mnoho filmů na dané téma v rámci klasického vyprávění nevzniká. Ale nežastněte, nic nového a objevného se před námi neodehrává. Film jede ve skutečnosti po zajetých kolejích a ničím nepřekvapí. Vyvíjí se a končí jako každý druhý romantikcký film. Samozřejmě nesmí chybět ani velkolepé předvídatelné finále. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Každý romantický film většinou končí nádhernou svatbou. Tento svatbou začíná, což je zvláštní a netypické. To nebude jen tak, tady se určitě stane něco nečekaného. A stalo. Lesbická témata nebyla nijak častá a nikdy nebyla výsadou romantických filmů. Doba už uzrála na to, aby se to změnilo. Snímek si drží svůj standart veselého vyprávění, kde není daleko ani ke skvělým vtípkům. Herecké výkony hlavních představitelek jsou až k neuvěření uvěřitelné. Vyprávění nikam nevybočuje a stále se drží společenského problému, který je reálný a který může kohokoliv postihnout. Reakce na danou věc jsou klidné, což skoro budí úsměv, ale řešení přirozené. Snímek je tedy neurážející, klidný a odpočinkový. Nehraje si na veledílo a nese sebou tak trochu i poselství. A možná to byl i záměr. ()

Reklama

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

V skutočnom živote to možno takto nefunguje ale už za neotrelý námet a mimoriadne sympatické duo Piper Perabo/Lena Headey musím proste prihodiť. Hoci Imagine Me & You v zásade štruktúrou neprináša nič nové, predsa ide vďaka spracovaniu o svieži vánok na poli romantických komédií. Američania by niekedy asi potrebovali britský rýchlokurz aby sa naučili aj obyčajné témy točiť pôsobivo. ()

Naki 

všechny recenze uživatele

První romantický film, který mě opravdu dostal a bavil mě. Žádné spavé scény, film se krásně veze na jedné vlně a ke konci graduje. Krásná Piper s nádhernou Lenou by tvořily skvělý pár i v realitě... Just sayin'.... :) Sice, pár víc zamilovaných scén by neškodilo.. Ale kdybych někdy měla náladu na romantiku, určitě bych šáhla po Imagine me & U. ()

Bonniesgun 

všechny recenze uživatele

Jedna nejistá "žiju-si-šťastný-život,-ale-mám-pocit,-že-by-mohl-být-ještě-šťastnější" novomanželka se svým "nechápu-co-se-s-ní-děje" mužem. K tomu lesbická floristka a mažílkův "vím-že-sexy-a-všechny-holky-jsou-ze-mě-hotový" kamarád. Skončí to úplně jinak, než by všichni zúčastnění (snad kromě floristky) doufali a předpokládali. Cestou ke krásnému konci tam bude spoustu romantické atmosféry, spousta momentů rozhodnutí a spousta skvělých herců. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama