Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Akce 6/10/// PLUS: docela bohaté obsazení, hodně postav, nejvíce se mi líbil LL Cool J a do určité míry postava Kevina Spaceyho a je tu Piper Perabo, pro kterou mám slabost MÍNUS: ale je ve velice malé roli, v podstatě po první třetině zmizí z filmu, moc se mi nelíbil Justin Timberlake, respektive jeho postava je taková fádní a na hlavního hrdiny dost nevýrazná, atmosféra filmu a kriminální prostředí mi nejsou moc příjemné, nemám moc rád takovýto druh filmu/// Shrnutí: Klasická zápletka a zajímavé rozdělení rolí a jejich charakterů, záporáci byli fajn, bylo jich víc a jeden z nich dokonce dospěl změny. Scénáristicky to bylo takové slabší a méně uvěřitelné, akce je taky spíš míň. Je tu však docela dobrá atmosféra a solidní napětí./// Celkem 62%/// ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Politicko-kriminální akční thriller. 1) 24letého Justina Timberlaka ve filmové roli jsem ještě neviděl. Možná měl jít spíše do muzikálu, zpívat a tancovat, což umí výborně. Jako dramatický herec byl mdlý a nevýrazný, ne špatný, abyste mi rozuměli, ale prostě nijaký. Takovou plochou roli ovšem těžko zahrát barvitě._____ 2) Film trpí žánrovou neujasněností. Na společensko - kritický thriller je příliš naivní. Hrdina, který zlikviduje celou jednotku svých kolegů, a to, prosím, v přímém střetu s palnými zbraněmi...to je úplně jiný žánr. Na komedii je to ovšem příliš nevynalézavé. Vlastně všechno, co ve filmu vidíte, jste už viděli někdy a někde jinde...většinou lépe zpracováno._____ 3) Celé je to taková teenegerská kovbojka. Chlapi bojují a o ženách se jenom občas mluví. Ve filmu se jich, pravda, několik mihne, ale spíš to působí, jako by režisér nechal připsat pár štěků svým krásným přítelkyním._____ 4) Při sledování jsem se nenudil, i když se tomu teď při psaní tak trochu divím. Je to film o ničem, na který si druhý den už nevzpomenete. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Timberlake je novinár vieryhodný asi ako Matovič vysokoškolák. Hviezdne obsadenie aspoň podľa mien, ale okrem Freemana sa nedá na nič poriadne pozrieť. A na Spaceyho už radšej nikto nie je zvedavý. Žurnalisti alias siedma veľmoc. Až ma trasie z toho, žurnalisti niekedy vyšetrovali a prinášali pravdu na svetlo. Dnes sú to len zapredanci istých záujmov. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Nejdůležitější jsou otázky,které se rozhodnete nepoložit"..já bych však tu svou, "Jak je možné s tak hvězdným obsazením natočit tak podprůměrný snímek" , rád režisérovi položil. Šílený scénář (viděno s dabingem). Tuctový příběh. Nevýrazná hudební linka a průhledně předvídatelný závěr. Obrovský herecký potenciál a výsledek? Nůďo jako blázen! A ty Justine, raději tancuj... ()

emo 

všechny recenze uživatele

Jedna z najslabších televíynych veľkoprodukcií aké som za posledné roky videl. Tak amatérsky zpackaný scenár som teda nečakal. Naivitu hraničiacu s debilitou človek čaká o televízneho programu a´la Rodinná Pouta, ale určite nie od filmu kde hrajú Kevin Spacey, Morgan Freeman, Justin Timberlake a LL Cool J. Inak ten Timberlake nebol až taký hrozný ako som čakal... ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama