Reklama

Reklama

Novinář Justin Timberlake rozjíždí pátrání na základě jediného slova proneseného v soudní síni. To slovo je: „Děkuji“. Edison je metropolí, v níž bují korupce a boduje organizovaný zločin. Policisté umírají i naivně bojují za svoje vlastní čisté svědomí. Spletité vztahy korupce a neetického chování sahají od politiky, přes soudy až po média. Jedinou možností jak kriminalitu potlačit se zdá být speciální organizovaná policejní složka. Navenek vypadá vše v pořádku, ale když mladý novinář (Justin Timberlake) nahlédne blíže, odhalí zkorumpovaný systém. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (82)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zkorumpovaní policisté, nezkorumpovaní policisté a novinář, který se snaží najít pravdu o zločinu. Jedno z nejomílanějších témat, které se navíc tvůrci nesnažili nějak inovovat, takže všechno šlo podle not, které byly napsány před desítkami let. Záleželo tedy na hercích a tady se celkem překvapivě sešla docela silná sestava. Ačkoliv jsem čekal, že trojice Freeman-Spacey-Timberlake celý film potáhne, nakonec to byli Dylan McDermott a LL Cool J, kteří své kolegy docela i přehráli. Na jedno kouknutí dobré. 50% ()

Tommy987 

všechny recenze uživatele

Film, kde hrá Kevin Spacey a Morgan Freeman, nemôže byť zlý, povedal som si a pustil Edison. A ako veľmi som sa mýlil. Spomínaní páni spolu s Dylanom McDermottom sú síce svetlými bodmi filmu (bez nich by to bolo o hviezdu menej), ale film je to veru veľmi zlý. Ako "investigatívny thriller" je to schematické, predvídateľné a tupé a ako kritika amerického policajného systému doslovné a primitívne. A Justin Timberlake by mal hrať len pod vedením Richarda Kellyho, lebo tu je jeho "výkon" neznesiteľne príšerný a nie je to len kvôli mizerne napísanej postave. 4 / 10 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Všechno je postavené na hlavu, proto také mimo zákon, jenže já si na to druhý den už nebudu pamatovat i kdyby mě nožem brali, tak nebudu. Tenhle film má v hledáčku řadu známých hereckých jmen, kteří mně osobně naprosto nevyhovují a v dalším případě příběh, který je mi cizí a nic neříkající. Akční scény nepostačující jen na konci krapet snaživé a celkově je to prostě neskutečná nuda, ve které běhají akorát jména a tečou prachy. Nebavilo mě to, skutečně nebavilo. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Fim,kterému pomáhá především herecké obsazení a ikdyž se nejedná o tu úplně první ligu,své charisma a herecký um mají všichni a i zde si své odvedli naplno.Dějově jde o slušný novinářsko/policejní thriller,kde by sice originalitu člověk těžko hledal,zároveň však ani trochu Mimo zákon nenudí,má spád,napětí,pár překvapivých momentů se zde též vyskytne a je jen škoda zbytečně až moc akčního závěru,který jinak tento spíše poklidněji plynoucí krimithriller docela naruší.Možná bych uvýtal ještě i o něco více temnější přístup,ale i tak mohu tento průměrný,oddychový snímek doporučit. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Někdy člověk žasne nad některými výsledky něčí práce, a to buď je překvapen pozitivně nebo negativně. V dnešním případě podle hodnocení jistě tušíte.....příběh je nám podán velmi jasně a nekomplikovaně, dobře, v tom případě ale čekám vykreslené postavy s kterými budu prožívat jejich situace, toho se ale nedočkáme bohužel!!! Nikdy skoro slovo klišé nepoužívám,protože i opakované může být za jistých okolností přijatelné, ale tento příběh je klišé, které je nudné, šablonovité, jednoduché, nekomplikovaně předvedené, lákající pouze na superherecká jména v titulcích!!!!....opravdu nechápu, opakuju nechápu, jak taková esa dovolí sobě hrát v něčem takovém!!!..pokud nemáte rádi ani jednoho herce v titulcích, odčítejte obě hvězdy!!..dávám 40% ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama