Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Diane Lane září v roli, za kterou byla nominována na Cenu Akademie, v erotickém thrilleru o vášni, jež je tak neovladatelná, že zničí vše, co se jí postaví do cesty. Edward a Connie Sumnerovi (Richard Gere a Diane Lane) mají na první pohled dokonalé manželství. Když ale náhodné setkání Connie s pohledným cizincem vyústí v sexem nabitý milostný vztah, touha se stává posedlostí a její důsledky jsou smrtelné. Film Nevěrná v režii Adriana Lynea (Osudová přitažlivost) nabízí strhující napětí, kterému vaše smysly neodolají. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (209)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dosť kvalitný thriller s otrepanou témou, ktorá ale dokáže vždy baviť. Od momentu vraždy to ide ale z kopca a tak z pôvodnej plnej paľby musím smutne hodnotiť len priemerne. Už len samotná vražda je natočená dosť trápne, potom prichádza trochu napätia pri starostiach s mŕtvolou, ale čo ten koniec? Úplne zbytočne sentimentálny. Veľká škoda. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Ač Nevěrná obsahuje jednu z těch nejobyčejnějších filmových zápletek, režisér na ní dokázal více než zdařile postavit dvě hodiny trvající snímek. Z průměrného námětu dokázal vytvořit působivý příběh stavějící na postupně gradujícím ději s napínavými scénami, nenásilnou erotikou a skvělém rozehrávání utajovaných či objevovaných skutečností (zejména mezi manželi) a silném ústředním hereckém triu. Diane Lane mě nikdy svým výkonem ani osobností nedokázala oslovit, ale zde se mi její postava i výkon zalíbily. Je tu fakt dobrá:) Olivier Martinez je fešák jak sviňa a docela mě zamrzelo, jak nečestně se k Diane Lane zachoval, když jsem si, zřejmě naivně myslela, že ona je jeho jediná:) Richard Gere opět prezentuje svůj šarm a galantnost a jako gentleman také dokáže nastalou složitou a bolestnou situaci vyřešit. Sice ho zachvacují čas od času mírné záchvěvy paniky a výčitek, ale nakonec vše elegantně a s chladnou hlavou zvládne vyřešit. Zejména oceňuji jeho docela tolerantní a klidný přístup k nevěrné ženě:) Jejich sympatický malý synek mi byl po celou dobu povědomý a po zhlédnutí jsem zjistila, že ten malý rozumbrada se již blýskl v Pravidlech moštárny. Erik Per Sullivan. Dobrý kluk:) ()

Reklama

22matelko 

všechny recenze uživatele

Velicé slabé hodnotenia má film Neverná. už som ho jeden krát dávno videl a včera som ho v TV znova pozeral. Výborný film no mnohým sa nepáči pretože nemá nejákú extra zápletku ale to vôbec nevadí pretože ju nahrádzajú skvelé herecké výkony. A hlavne sa mi páči že je to zo života a žiadne romantická sračka a na konci skvelý zvrat. No nebudem prezrádza´t viec doporučujem pozrie´t. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Jak už bylo řečeno, o nevěře byla natočena spousta lepších filmů. V žádném z nich (z těch co jsem dosud viděla) ale nebyly lépe popsány pocity nevěrné ženy. První hodinu jsem to s ní opravdu šíleně prožívala. A i kdybych neměla pochválit nic jiného, herecký výkon Diane Lane pochválit musím. Je obrovská škoda, že druhá polovina ztratila smysl a dopadla tak, jak dopadla. Je to téměř jako dva rozdílné filmy. 3* ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica Unfaithful je výborná. Adrian Lyne je brilantný psychológ a fantasticky zachycuje pochody vydatej ženy, zmietanej nespútanou sexuálnu vášňou a výčitkami svedomia kvôli podvádzaniu a "ubližovaniu tým, ktorých má rada". Z tohto hľadiska je úplne fantastická scéna vo vlaku s milostnými flashbackmi. A v scéne vo vani režisér výborne zachycuje odcudzenie, ktoré hrdinka pociťuje k svojmu manželovi. Celú túto vynikajúcu časť filmu, nakrútenú v typicky lyneovskom hypnotickom štýle, som hltal so zatajeným dychom. Ale v druhej polovici scenár prelaďuje do opozeraných, nedomyslených a lacných thrillerových klišé, ktoré sú paródiou na seba samé. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (3)

  • Zda to byl záměr, ví zřejmě jen režisér obou filmů Adrian Lyne, ale jak ve filmu Nevěrná, tak ve filmu Osudová přitažlivost (1987), nabízí Paul Martel (Olivier Martinez) v Nevěrné a Alex Forrest (Glenn Close) v Osudové přitažlivosti, kteří oba stojí za hrozbou rozpadu manželství, nápoje ve stejném pořadí. Nejdříve skotskou a pak vodku. A oba představitelé nabízejí tyto nápoje  v situaci, kdy se návštěva neobejde bez nepříjemných následků. (selfesteem)

Reklama

Reklama