Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná a pracovitá Lucía nezná minulost své rodiny. Nemůže tak ani tušit, že její otec právě opustil vězení a chystá se pomstít proradné tchyni za dávná příkoří, která zasáhla celou rodinu... (oficiální text distributora)

Recenze (51)

Sarkastic odpad!

všechny recenze uživatele

Hm, seriál naprosto bez ducha. Chtěl jsem dát 1* alespoň za vtipné dialogy, jenže tady jsou velice ohrané a trapné. Když už mě nenapadá nic ,za co bych mohl dát tu 1, zamyslím se, jestli se alespoň můžu zasmát tomu, jak je to trapné. Tady mě smích přešel. A musím říct, že ty možná hezké, ale naprosto vypatlané modelky tomu nepřidají. Odpad! ()

Alexandre 

všechny recenze uživatele

Nebudu si nic nalhávat kvůli hodnocení a ostatním uživatelům. Já proti telenovelám nic nemám - teda jak kterým - a tohle není výjimka. Zkrátka mě to bavilo a rád jsem to sledoval. Rozhodně lepší, než nějaké nezáživné ptákoviny typu Ulice, které nemají hlavu ani patu a jen vymýšlí další a další zápletky, aby mohli natočit další tisícovku dílů. Když už, tak mě rozhodně nenudily krásné herečky, záporné role a zápletky. U ČSFD za 4%, ale u mě rozhodně za víc. ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

"Já tě zkrotím, já tě postavím do latě..." říkám si a zapínám TV...po několika blíže nespecifikovatelné době jsem se přistihl, jak zírám skrz TV kamsi do prázdna, jak se mi kolem krku stahuje smyčka, neviditelné provazy mi svázaly nohy, ruce přikovaly k sedačce, jazyk mi zapadl......a tu z TV vykročila směrem ke mně Lucía v latexových bikinách se samopalem v ruce a říká: "Tak, Juano, kdo koho zkrotil?" Těžce jsem polknul, za zády nahmatal placatku a notně si přihnul...byla prázdná! Byl jsem ztracen...zkrocen....už nikdy více nebudu pít u Lucii. ()

Véronique odpad!

všechny recenze uživatele

Tento žánr mám ráda, protože se tam najdou velmi kvalitní kousky, ačkoli jsou v menšině. Podstatnou část tvoří tzv. "hrůza", která vzniká často ve spolupráci s USA a která je určená pro hispánce žijící na jihu Spojených států. AR je pravým příkladem té hrůzy a když se k tomu ještě přidá český dabing, není co řešit. ()

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Miami na Floridě. (fiLLthe3DD)
  • Telenovelu natáčela venezuelská společnost Venevision a na režisérské křeslo usedli Yaky Ortega a Freddy Trujillo, kteří se společně sešli už při práci na telenovele Divoká kočka (od r. 2002), která je také od společnosti Venevision. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama