Reklama

Reklama

Shutter

  • USA Shutter: They Are Around Us (více)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Mladý fotograf se svou přítelkyní patrají po příčině tajemných stínů na fotografiích nafocených po tragické události. Zanedlouho zjistí, že není úniku. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (309)

TheRaven 

všechny recenze uživatele

Tak zase jedna japonská duchařina, která má, tuším ,už opět americký remake. Jelikož ani tímto snímkem jsem nebyl kdovíjak nadšen, tím americkým si snad ani nebudu kazit náladu. ohužel ani příliš strašidelné v klasickém slova smyslu, i když něklik opravdu solidních scén tam bylo. Nejhorší bylo to, že jsem se neleknul toho co jsem viděl, ale spíš zvukového efektu, který se na mě z nenadání vyvalil z repráčku, když jsem to zase ztlumil, nebylo slyšet slova (ne že bych tý hatmatilce rozuměl. Aspoň, že se daly skoro všechny lekačky předvídat, tak jsem všas ubral hlasitost. No nic, je to prostě jen takovej průměr, viděl jsem lepší :). ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Psal se rok 2013, byl první Máj, první Máj byl lásky čas avšak já místo hudlana pod rozkvetlou třešní, rozhodl jsem se raději shlédnout ŠUTR (Shutter) a vůbec toho nelituji. Zpočátku jsem se malinko obával hororu Thajské produkce a teď lituji toho, že jsem se na tento duchařský snímek nepodíval už dříve. Výborná hororová atmosféra od prvních minut až do konce filmu. I samotné fotky s duchařským výskytem mi naháněli strach a to nemluvím o neskutečně kvalitních lekacích scénách, u kterých sem se pokaždé lekl až jsem dokonce zařval Ty p(cenzura)o! a hned jsem se schovával pod peřinu, kde je přeci bezpečná zóna. Výborné a gradující atmosféře také hodně pomáhala kvalitní hudba. Zkrátka: Asiati umějí vyděsit! ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Mladý pár po rozlúčke so slobodou jedného z priateľov odchádza domov v mierne podnapitom stave. Táto noc sa im však stáva osudnou. Tragická nehoda spúšťa vlnu nevysvetliteľných javov. Slušná Thajská ducharina pri ktorej nejeden krát pocítite zimomriavky na chrbte. Avšak kvalitu s porovnávaným Japonským The Grudge nedosahuje. ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Nemám rád horory. Bojím se. Jsem posera, já vím. Zase po půl roce jsem si pustil horor a mám zase na rok vybráno. Kdybych nebyl před filmem, nevím, jak by to dopadlo. Snažil jsem si dělat z filmu legraci, zkoušel všechno možný, pak ale začala hrát strašidelná hudba, pohled do zrcadla a já byl zase hotovej. I když vím, že to přijde, stejně sebou vždycky cuknu. A čistit zuby si teď rozhodně nepůjdu, to bych totiž musel odejít z pokoje, projít několika tmavými místnostmi a ještě se dívat do zrcadla, na nic z toho už nemá nervy. A ta závěrečná pointa, bože, to je naprosto geniální nápad. Opravdu. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Velice solidní horor kruhovitého rázu, kde sice filmaři některé scény nezamýšleli vtipné, ale o to více se mi to líbilo. Hlavní postava sice vypadá jako (vypůjčím si ten termín od svého guru) thajský Johnny Depp, ale není takové neviňátko, za jaké ho považuje jeho slečna. Lekla jsem se dvakrát, ale vydatně, ona duchna totiž umí moc dobře lézt po žebříku hlavou dolů i skákat po jedoucím autě, pro mě za mě za 4*. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (5)

  • Když si Tuna a Jane prohlížejí fotografie připevněné na zdi, můžete si všimnout zvětšené fotografie ducha stojícího u regálů s knihami a stoly v popředí. Jedná se o fotografii pořízenou v Knihovně Willard ve státě Indiana v USA. (TomikZlesa)
  • V noci při cestě autem, po scéně na WC, mají hlavní hrdinové svítící obě světla. Ačkoliv o ně přišli při nehodě v úvodu filmu. (Michalechal)

Reklama

Reklama