Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá komedie a hodlám si troufnout říct, že se k sobě S. W. Scott s Knoxvillem hodí jako Bud Spencer s Terencem Hillem. Ne že by to bylo nabytý humorem až k prasknutí to ne...ale tihle dva by mohli točit tzv. kaskadérské komedie a já si myslím že na to mají. Mimochodem ty závody a vlastně všechny scény s autem (generálem LEEm) jsou opravdu výborné a stojí za pozornost. Doufám že spolu natočí více filmů. Bylo by to nanejvýš zajímavé. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celé to pôsobí "len" ako natiahnutá epizóda televízneho seriálu, ale možno práve takto to Chandrasekhar chcel. Navyše som už videl oveľa nudnejšie filmy "o ničom" a tých 106 minút strávených v prítomnosti bratrancov Dukeových si kedykoľvek rád zopakujem. Možno je to prílišná re-imaginácia a odklon od predlohy, ale to ma nijako nepáli, kým tento mix naháňačiek, hlášok, mini sukní, trávy a chľastu dobre chutí. Hoďte mozog na zadné sedadlo, zošliapne plyn a to oranžové šidlo s vami urobí divy. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Malo to všetky črty amerického filmu. Vrn Brm Brm autička, sexi štetku, žiadne obézne ženské, ba naopak samá modelka, raperi proti rasizmu, bitka po ktorej nie su monokle, vybité zuby ani rozbitá papula a samozrejme výbuch. Film postráda racionálne myslenie protagonistov a všetkých samozrejme zaujmajú autíčka. Netreba v tom hladat logiku držiacu sa zákonov. 100% USA! ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Absolutní bomba.U tohohle filmu jsem se bavil jako nikdy! Tenhle film, kterej mi mj. připomíná hodně Starskyho & Hutche, nemá přliš složitou zápletku, ale uvidíme v něm spoustu automobilovejch honiček, využívání dost nenápadnejch zbraní jako házení zapálený léhve s Whiskey a taky krásných slečen (mno, přinejmenším Jessica je velice pěkná paní). Herecké obsazení nemělo chybu, Sean W. Scott a Johnny Knoxville si svoje role coby bratranci dosyta užívali. Dukes of Hazzard rulez! ()

predators 

všechny recenze uživatele

Rallye jak se patří. Bylo vidět, že všechnu tu akci s auty si naši bratránci skvěle užívali. Možná neseděli přímo za volantem, když šlo do tuhého, ale natočené to bylo bravůrně. Smíchu k popukání tu moc není, ale je to taková venkovská jízda buranů s několika buchtami a jedním pásovcem. 58% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Film je spomenutý v piatej kapitole knihy "Marťan" od Andyho Weira. Keď si ho hlavný hrdina ide pozrieť na konci 41. dňa pobytu na Marse. (Kuzlo)

Reklama

Reklama