Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bratranci Bo a Luke Dukeovi jsou tak trochu postrachem města a celého okrsku Hazzard. Žijí rozmařilým způsobem života, ve kterém si nic neodpírají a velmi často se pohybují na hraně zákona. Místní šerif by je rád viděl ve vězení, a tak se zdejším vlivným bossem Davisem nastrčí do stodoly jejich rodinné farmy kotel na pálení kořalky a ta je jim zabavena. Nejsou však jediní, i jiným byly farmy konfiskovány a nikdo nezná pravý důvod. Poslední dobou mají bratranci velkou smůlu, jejich miláček - auťák Dodge Charger - byl jako vůz užívaný pro nelegální prodej alkoholu také zabaven. Tím pádem by se Bo a Luke nemohli zúčastnit blížícího se, pro město velice prestižního, závodu. Auto je zaparkováno v dílně jejich kamaráda, který nechá bratrance, aby ho v noci tajně odvezl. Mezitím se vloupají do kanceláří Davise a ukradnou velký trezor. V něm však nejsou peníze, ale pouze nějaké vzorky půdy... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (303)

Falko 

všechny recenze uživatele

Tento film davali pocas jazdy autobusom, takze na sprijemnenie cesty celkom usiel, ale aj tak som mal inu predstavu o filme na to, ako zabral na mna trailer na tento film, ktory som videl o par tyzdnov skor, pretoze sialene autonahanacky zboznujem. O tom by mohol Michael Bay vypravat :-) Skor to bolo take sklamanie, lebo normalne pred takymi 15 rokmi by som si takyto film skor vychutnaval, ale dnes uz to nie je ono. Bud je to tym starnutim, mozno bol na vine blby scenar alebo je to film natoceny iba pre teenagerov. Ale tie 3 hviezdicky mu teda dam. ________ Johnny Knoxville - (Luke Duke) +++ Seann William Scott - (Bo Duke) +++ Alice Greczyn - (Laurie Pullman) +++ Steve Lemme - (Jimmy) +++ Jessica Simpson - (Daisy Duke) +++ James Roday - (Billy Prickett) +++ Burt Reynolds - (Jefferson Davis Hogg) +++ M. C. Gainey - (Šerif Rosco Coltrane) +++ ()

Kubick 

všechny recenze uživatele

Zase po dlouhé době film, kde nechyběl humor, akce, pak také naivní akce a do toho ještě pořádný Generál Lee v podání bublajícího Dodge Chargeru. Z mého pohledu hlavní roli nehráli tak bratři Dukovi, ale právě Generál Dodge Lee. Bavil jsem se, odpočinul jsi a to jsem po náročném dni opravdu potřeboval. Nemusíte přemýšlet, akce střídá akci a na své si přijdou i milovníci dívčího popředí, pozadí, poprsí a tak vlastně všeho  ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Velmi zajímavá komedie a hodlám si troufnout říct, že se k sobě S. W. Scott s Knoxvillem hodí jako Bud Spencer s Terencem Hillem. Ne že by to bylo nabytý humorem až k prasknutí to ne...ale tihle dva by mohli točit tzv. kaskadérské komedie a já si myslím že na to mají. Mimochodem ty závody a vlastně všechny scény s autem (generálem LEEm) jsou opravdu výborné a stojí za pozornost. Doufám že spolu natočí více filmů. Bylo by to nanejvýš zajímavé. ()

fars 

všechny recenze uživatele

No to me poser, uz fakt dlouho jsem se takhle nepobavil!!! Dukes of Hazzard samozrejme ma nejaky ty mouchy, ale zrovna ted mi desne kapl do noty... Mam cerstve po mature, prazdniny pred sebou a takovej film mi ted fakt prisel vhod. Svezi letni podivana, trosku adrenalinova, ale hodne moc zabavna. Scott + Knoxville.. no ti me ani nemozli zklamat, mam tyhle dva chlapky rad, a co tady predvedli ... mam ted inspiraci na sileny letni vylety ;-) ()

Kjůkíí 

všechny recenze uživatele

Kontrolované smyky, rampy a rychlá oldschool auta, do toho hlášky Scotta, kterého mám stále zafixovaného jako Stiflera z American Pie a od kterého čekám stále to nejlepší představení. A ono už to není tak úplně ono. Nemůžu si pomoct, ale v každém filmu, ve kterém hraje Jessica Simpson, mi přijde, že už předem je odsouzený k záhubě. Ona neumí snad vůbec nic, kromě kroutění zadkem. Scott a Knoxville, to je dvojka s jakou bych se chtěl potkat, ti snad dělají i ty kaskadérské kousky sami a ještě je to baví. Blázni jak cip. Film nic nenabízí a nic nedává, takový jasný průměr, podprůměr, na komedii tam moc vtipu není. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (28)

  • Ben Jones (Cooter) film neznášal. Uviedol, že najmä preto, lebo pôvodný seriál bola rodinná šou, zatiaľčo film dostal takmer rating R pre sexuálny obsah. (Real Tom Hardy)
  • Na natáčanie bolo použitých dokopy až 26 kusov Dodge Charger. Mnoho z nich boli ročníky 1968 a 1970, ktoré bolo nutné prerobiť, aby vyzerali ako 1969. Verzia s Hemi motorom bola k dispozícii iba jedna. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama