Reklama

Reklama

Doodlebug

Krátkometrážní / Fantasy / Mysteriózní
Velká Británie, 1997, 3 min

Obsahy(1)

Krátky 3 minútový film o chlapíkovi, ktorý sa topánkou pokúša zabiť svoju vlastnú zmenšeninu... (ethos)

Recenze (344)

Kelly2502 

všechny recenze uživatele

Uf...človek by si pomyslel,že je tažké zaujať 3 minútovým filmom,ktorý sa odohráva v jednej tmavej izbe ...no nie je....už od prvých sekúnd v kombinácia s ako inak skvele vybranou hudbou mi spôsobilo zovretie hrdla...surrealistický tak ako nás to učili v škole a zároveň najlepšia prvotina akú som kedy videl....Nolan už ako mlaďas dokazoval,že je to Boh v ľudskom tele :) ()

Platom 

všechny recenze uživatele

Ano, jedná se o studentský projekt. Ano, jedná se o dílo veleúspěšného Christophera Nolana, který patří mezi mé nejoblíbenější režiséry... a Ano, nepodělám se jen proto, že je to jeho tvorba, jelikož každý musel nějak začínat. Zajímalo by mě, o jaké pointě je v těchto třech minutách řeč? A ještě více by mě zajímalo, co je na tomto filmovém pokusu geniálního... ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Atmosférou výborné, skvelé podfarbenie znervózňujúcou hudbou, telefónom. Dej sa aj v tých 3 minútach stupňuje a pointa to zabije. Každý človek sa vo vnútri bojí niečoho väčšieho a silnejšieho a ventiluje si to tým, že zničí niečo menšie a slabšie. Celý film momentálne na pozretie, pokiaľ ho nevymažú pre autorské práva. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Tříminutový skeč nazývat filmem? Ano, i to je možné. Brilantní krátkometrážní film, který vám ukáže, co je dokonalá dramatická atmosféra, práce s kamerou a jak má vypadat vypointování příběhu. Ani nevím proč, vzpomněla jsem si na Poa a jeho Havrana, tam jde strach z každého zaťukání, tady z každého klepnutí pantoflem. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Nolanov prvý krátkometrážny počin sa dokáže pochváliť hútnou a depresívnou atmosférov. Zvláštnym strihom ale znamenitým a originálnym nápadom. Na konci mi prebehli po chrbte zimomriavky a celkový sled udalostí ktoré vedú k poslednému záberu nás absolútne na koniec nepripravia. Jediné čo z nich zostane je pocit úzkosti a tak trocha strach. Nolan chrlil originalitou už napočiatku a tento kraťas to dokazuje. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama