Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (333)

havLord 

všechny recenze uživatele

Hledám ty správné výrazy... a už to mám: propadák, zklamání, ANTIrofl... tak mi přijde, že sami tvůrci se stali obětí nějakého gangu nudných puritánů, kteří ovládli jejich mysli a donutili je napsat takovýhle scénář, který je vše, jen ne originální a zábavný. Uděluji směšných 10% - za ty občasné záblesky humoru, které však vedle geniálního seriálu vypadaly jako jeho chudí příbuzní. Ale chtě / nechtě musím uznat, že kdyby se Futurama: Bender's Big Score nepotýkala s totální absencí humoru, byla by to skvělá podívaná! ()

Carlossss 

všechny recenze uživatele

Ani Futuramě nesluší celovečerní formát, to je jasné. Dvacetiminutový seriál nejde natáhnout do hodiny a půl. Ale přesto si Bender´s Big Score zaslouží vcelku slušné ohodnocení, protože mě sice nenadchnul, ale hlavně mě nenudil, což se mi stalo například u filmových Simpsonů. Možná, že je lepší, že tvůrci vsadili na méně pompézní propagaci a tím, že film nepustili vůbec do kin udělali jedině dobře. Protože na to bohužel nemá. Přesto čtyři hvězdy zasloužené. ()

Reklama

prome 

všechny recenze uživatele

FUTURAMA IS BACK BABY !!!! Yeaaaah !!! Konecne tu mame po dlouhe dobe nejakou futuramu. Urcite povinnost schlednout pro vsechny fanousky, ale vlastne pro kazdeho, protoze se jedna o kralovskou zabavu. Bohuzel se kvalitou nerovna serialu (ktery je proste neprekonatelny), ale i tak se jedna o vynikajici snimek. Ale proc davam 4* misto 5* ? puvodne jsem zamyslel ze dam rovnou 5, nakonec jsem se pro 4 rozhodl kvuli tomu, protoze autori chteli zaimplementovat do deje vsechny zname postavy (nebo alespon vetsinu), coz pote pusobi chaotickym dojmem, a divak se obcas ztraci v deji. Jenze jako pravy fanousek jsem to prekousl a uzival si snimku.(ale tady jsem to opravdu musel snizit) ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Pred Bender's Big Score som si dal rekapituláciu všetkých epizód pôvodného seriálu a hoci som trošičku sklamaný, stále je to tá istá Futurama. Bez otravných pesničiek a s konzistentnejším príbehom (občas som súvis niektorých strihnutých scén nechápal) by som s hodnotením vôbec neváhal, takto je to na síce slabších, ale ešte stále päť hviezdičiek. Najmä ak to porovnám so Simpsonovcami vo filme, ktorým som dal štyri hviezdičky, tak Bender's Big Score udeliť nižšie hodnotenie fakt nemôžem. EDIT: Nakoniec môžem, po treťej filmovej Futurame som si totiž uvedomil, že ani jedno z jej filmových spracovaní nebolo (zatiaľ) žiadne terno. ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Když se na to dívám zpětně, vidím že to k dokonalosti mělo málo. A já dám jen 4. Prostě skvělá zábava, to cestování časem a ti nudiemzáci. Jako z těch 4 filmů je tenhle úplně nejlepší. 90% Další díly: The Beast with.... Skvělé pokračování i když za timhle už trochu zaostává. Přesto nápad s tou příšerou se povedl 80% Benders Game No tak tohle sem viděl už vícekrát, ale na první dva to fakt nemá. Vtipky už tak nefungujou, prostě kdo to bere jako parodii na fantasy, dá dobré hodnocení. Já to beru jako Futuramu, takže musím dát "jen" 70% Into the wild.... Stejný případ jako díl 3., a tady nepomáhá ani ta fantasy Možná ale právě proto to beru jako trochu více povedené. Galactic Golf Rulez 75% ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • V tomto filmu Nibbler potřetí promluví. (CrypzzXD)
  • Fryovo tetování v binární abecedě se přeloží do klasické jako "I know binary". (CrypzzXD)

Reklama

Reklama