Reklama

Reklama

Clementine

  • Jižní Korea Clementine (více)

Obsahy(1)

Policista Kim (Jun Lee) je propuštěn pro své brutální způsoby vyšetřování. Podsvětí ho najímá jako gladiátora do ilegálních zápasů v aréně. Jednoho dne se rozhodne ukončit svoji kariéru, protože se chce postarat o svoji dcerku Sa Rang. Gangsteři ji ale unesou a Kim se musí vrátit do ringu, aby jí vybojoval svobodu. Ocitá se tak tváří v tvář "Králi ringu" Jackovi Millerovi (Steven Seagal), muži, který ještě nikdy neprohrál. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

otík 

všechny recenze uživatele

Český distributor splatil poslední dosavadní dluh vůči Stevenu Seagalovi a uvedl na trh prozatím právem opomíjenou "pseudoseagalovku". Pseudo z jednoho prostého důvodu - mistr tu hraje celé (a to nekecám, schválně jsem si to stopl) 4 min., 23 sekund. Objeví se chvíli jako postava v televizi a ke konci na chvíli v aréně a úplně ke konci v zcela debilním happy-endovém rozhovoru. Je pravda, že scény s ním v aréně jsou docela slušné (jen je otázkou, v kolika záběrech je ve skutečnosti, z mého hlediska to bylo jen tak v polovině) a v závěrečném rozhovoru to je opravdu on. Celkem pronese tak čtyři věty, ukloní se a bez zájmu kamery odejde. Přesto jde vidět, že jihokorejští filmaři ho zachycují s velkým obdivem a spíše zápornou roli mu ke konci řádně obrátí a ukáží, že Steven je ve své podstatě naprostý dobrák. Zbytek filmu je plný tradiční asijské zápletky a nám tak často nepříjemného přehrávání, uřvanosti malé dcerky, která na začátku filmu nemá zuby a ke konci se vesele zubí do kamery, dále soubojů muže proti mužům, a to nijak oslnivých. Na to, že je to akční film, je tu akce opravdu málo a spíše se řeší rodinné trampoty mezi uchlastaným bývalým poldou a jeho dcerkou, která ví, že její máma umřela při porodu a pak se s ní rázem a náhodně shledá. Je to vážně velké zklamání a jedna hvězdička je snad jen za ty scény se Stevenem a za pěknou hudbu při jeho nástupu do arény. Nenechte se zlákat na Seagala ani na asijské bitky a už vůbec ne sloganem na obale dvd, který je úplně špatně - on totiž Seagal bojuje proti tátovi pro něj naprosto neznáme dcerky a nemá ani ponětí o zákulisním podrazu, který se na něj ušil. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ježiši kriste! Tohohle filmu jsem se hodně bál a když jsem si to pustil tak začátek vypadal celkem dobře.. jenomže pak mě začal ten malej hnusnej parchant lízt na nervy! A ješte jak začla řvát! Panebože k nevydržení.. modlil jsem se at je konec! A ona se musela objevit ješte v titulkach! Tu jednu dávám za Seagala protože po tom utrpení jsem ho moc rád viděl.. ale o tom zápase radši ani mluvit nebudu.. a Seagal tam byl jenom na konci. ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Hmm pekelná mrdka. Původně jsem dal aspoň 1* za ten Seagalův výstup, kterej pořád zůstává tím nejlepším v téhle amatérštině, ale jebat to. Hlavní ťamanskej hrdina, ať si vezme svou uřvanou dcerku a táhne s ní do prdele nikoho to nedojímá. No a svým způsobem i ta Seagalova pár minutová účast je jistý druh podrazu na jeho fanoušky. Hlavně, že si ho nezapomněli dát na plakát. Nasrat a rozmazat! 5% ()

jacksax 

všechny recenze uživatele

Odlehčené jihokorejské drama, které postupem času ztrácí své komediální prvky. Akční část je zde pouze jako kulisa pro zařazení děje a postav. Je mi líto těch, co se těšili na Segalovu akční šou... ne pro ty tento film rozhodně není. Steven tu má jednu větší scénu a štáb měl z něj asi takový respekt, že se mu bál říct, jestli by to nezkusil ještě jednou. Pohodová oddychovka, kdyby všude necákala krev, klidně pro celou rodinu. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

To jsem si zas takhle jednou řekl - když mě chytla „blbá“, že bych si mohl po dlouhé době pustit nějakou tu „Seagalovku“. Doma mi doslova hnije ještě slušná kupa kousků, které jsem dosud neviděl s jeho jménem a tak padla volba na tenhle…No byl to po Boeingu 747 v ohrožení další „výmrd“, protože ON se tu skutečně objevil jen na pár krátkých okamžiků, jenže tentokrát s tím rozdílem, že to za něj nevzal nikdo jako Kurt Russell a utáhl by celý film i bez něj. Tady jsem byl nucen sledovat nesympatické a afektované šikmoočka, které řešili nejen své rodinné drama, ale ještě k tomu jsem musel poslouchat i uvřeštěného pizizubého spratka – ta holka mi lezla neskutečně na nervy a jednotlivé dialogy byli rovněž otřesné. Takže jediné co se mi na tom vcelku líbilo, byla ona „ztracená máma“ – která se coby prokurátorka s nikým nesrala a pak souboj v kleci, kde si to rozdalo zrovna pět lidí najednou. Seagal se tu párkrát mihl, zamáchal rukama, uculil se na závěr a konec filmu…Neskutečná pruda… ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Jack Miller (Steven Seagal) je před zápasem uveden jako úřadující pětinásobný šampion v těžké váze o výšce 193 centimetrů (6 ft 4 in) a váze 102 kilogramů (225 pounds). Steven Seagal sdílí s filmovou postavou svojí skutečnou výšku. Český dabing na DVD toto vůbec nerespektuje, protože výška je 190 centimetrů a hmotnost 130 kilogramů. (Rominator)

Reklama

Reklama