Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než oba předchozí díly. Nevím, možná to bylo tím děckem, které mě neskutečně sralo, možná to bylo už ne tak zajímavým a humorným příběhem. Přece jenom uběhla dost velká doba a původní divácká základna už dost zestárla. No a v konkurenci se stejně starými komediemi už tomu prostě začal docházet dech. Méně humoru, méně zábavy – bylo to sakra poznat. Alespoň že ta Linda Kozlowski je (byla) pěkná baba. To však větší úspěch předem nezaručuje…45% ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Nuž čo, Krokodýl Dundee do toho nášho 21. storočia nepatrí a rozhodne ani do amerického veľkomesta, aj keby to malo byť mesto anjelov. Je to relikt zašlých časov a austrálsky národný symbol, ako napríklad vtákopysk, koala, kengura a Ayers Rock. Čo si určite nezaslúžil, je dehonestácia v tomto filme. Isteže, konfrontácia dvoch rozdielnych svetov je vďačná téma filmárov, taký malý Indián v meste, návštevníci z francúzskeho stredoveku, zbláznení bohovia z Juhoafrickej republiky mali niečo do seba. Musia to byť však funkčné vtipy a nie typu ako chodí Nemec. Nuž čo, Hogan, Hogan, vy ste ma nepotešil, ani ja Vás nepoteším, je to za jednú hviezdičku, z nostalgie a súcitu, čo ti tí parchanti spravili. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Hoši australští jsou pořád ranaři a ti kreténi v Los Angeles jsou jako vždy bezbraní. Né, teď vážně. Třetí díl už nemá vůbec kouzlo toho pravého australského dobrodružství, jaké bylo možno vidět v předchozích dílech. Je to pouze degradace kvalitní značky na rodinnou komedii s dějem tak dementním, až to bolí. Nicméně jedna hvězda je za nesmrtelného Paula Hogana a Lindu, a ta druhá za místami dobrý humor, který mi přišel trefný a skutečně srandovní. Jinak je to ale film, který kdyby nevznikl, nic se nestane. Dal bych i tři hvězdy, ale oproti těm minulým dílům je to prostě minimálně o dva stupně horší. 49%. ()

Ludivitto 

všechny recenze uživatele

Cool cameo Mike Tysona(?), správná dávka "blbosti" (zápletka s obrazy apod.) a dokonce fajn hlášky...nemůžu si pomoct, ale je to za ***1/2. Nejspíše to je tím, že si vůbec nevzpomínám na Krokodýla Dundee v New Yorku a tajne doufám, že to tvůrci s tou zmiňovanou "blbostí" mysleli opravdu tak jak to vidím já:) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Odpustil bych bolavé klouby, obličej zvrásněný jak Mount Kosciuszko ve Sněžných horách či otupělé ostří obřího nože, avšak je-li otupělé ostří vtipu, pak není místo pro shovívavost. Wincer předložil vyplněný mustr klasického rodinného filmu, ovšem bez jakékoliv přidané hodnoty. Nenápadité, neoriginální, snad jsem i chvílemi čekal, že se ozve Axel Foley Theme od Harolda Faltermeyera. Ono taky co je to za dobrodružství, když Dundeemu hrozí, že ho spíš pokouše Tyson než krokodýl.. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • V čase 23:12 pokládá Sue (Linda Kozlowski) papír s obrázky na stůl, v dalším záběru je to však čistý papír bez obrázků. (Iveet)
  • V čase 29:38 má číšník Tony položené ruce na baru od sebe, v dalším záběru je má však u sebe. (Iveet)

Reklama

Reklama