Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slyšel, že je v L.A. težký život. Nevěděl ale jak těžký. Krokodýl Dundee se vrací!!! Odešel z Austrálie a přišel si pro svou přítelkyni do Los Angeles. Jak bude jejich dobrodružství pokračovat? (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Mike Dundee (Paul Hogan) je zpátky v civilizaci ... tentokráte v Los Angeles. Dundee se vydává na cestu soukromého očka, aby pomohl své ženě s pátráním po záhadné pašování cených obrazů z bývalé Jugoslávie... Ehm, Hoganovi asi docházejí dolary, tak je potřeba připomenout lidem kdo je to Krokodýl Dundee. Střet "primitiva" s civilizací vždycky zabírá (viz. Krokodýl Dundee 1 a 2 či Bohové musejí být šílení), tak jen změníme město (New York je pro béčka) a jedem... Pár scén vtipných, jako celek to ale moc nefunguje. Hvězdičky za nostalgické vzpomínky na první díly... ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ale co, tak dám filmu také trochu více bodů, než by si jiný snímek zasloužil. Jenže dvojka Hogan-Kozlowski funguje i v tomhle třetím, místy trochu křečovitém snímku. Tady mi stačí, že jsou zde pořád moje celkem oblíbené postavy, a díky tomu jsem se docela dobře bavil. Některé scény jsou zábavné, to se jim upřít nedá. ()

Reklama

Merkin 

všechny recenze uživatele

Ahoj Miku! Ahoj Jacku! Kde máš loď? Tam. U dna. Kde se tam vzala? Stáhnul ji krokodýl. Stáhnul ji? A jak byl velkej? Takhle! --------------Tendence třetích dílů, ať navazujích okamžitě či po dvaceti a více letech, bývají spíše směrem dolů. Krokodýl mě ale nezklamal. Drží si stále svou laťku humoru a jistého kouzla osobnosti, které má už jen Indiana Jones a James Bond. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Odpustil bych bolavé klouby, obličej zvrásněný jak Mount Kosciuszko ve Sněžných horách či otupělé ostří obřího nože, avšak je-li otupělé ostří vtipu, pak není místo pro shovívavost. Wincer předložil vyplněný mustr klasického rodinného filmu, ovšem bez jakékoliv přidané hodnoty. Nenápadité, neoriginální, snad jsem i chvílemi čekal, že se ozve Axel Foley Theme od Harolda Faltermeyera. Ono taky co je to za dobrodružství, když Dundeemu hrozí, že ho spíš pokouše Tyson než krokodýl.. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Krokodýl Dundee mi přišel jako dost skvělý a kvalitní film. Bavil sem se u něj a nepřišel mi vůbec trapný. Pak přišel Krokodýl Dundee 2. pro mě průměrná záležitost. Ale tohle... Krokodýl Dundee v Los Angeles ! Opravdu TRAPNÝ TRAPNÝ TRAPNÝ !!! Skoro každou scénu sem odzíval. Vůbec mě film nezaujal , a hned od začátku sem se strašně nudil. Prostě BLBOST !!! Když jsem dokoukal tuhle 3. tak už sem neměl ani huť se kouknout na 1. A to mě 1. bavila.... , ale tohle mi to skazilo. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Severoamerické tržby byly 25,6 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)
  • Mick Dundee jazdí vo filme na Subaru Outback. Jeho predstaviteľ Paul Hogan prepožičal svoj hlas reklame na toto vozidlo. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama