Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V jícnu vulkánu hory Ararat dříme už miliony let strašlivé nebezpečí. Dvě expedice, které se pohybují v přilehlých lesích, o tom zatím nemají ani tušení. První, vědecká, pátá po ztracených a artefaktech a ta druhá, vojenská, se snaží na úpatí hory nalézt základnu teroristů. Brzy se ale plány obou týmů zúží na jediný, velmi jednoduchý cíl - přižití. V sopce se totiž právě probudila nejstrašnější pravěká monstra - pterodaktylové, kteří mají po vydatném spánku obrovský hlad. Přeživší členové expedice záhy zjistí, že ve hře nejsou jen jejich životy, ale také osud celého lidstva! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Ed Wood feat. Uwe Boll Bylo nebylo, ale spíš nebylo než bylo, objevili se v Turecku Pterodaktylové. Nikdo neví, jak se tam dostali, ale je jisté, že někde v těch lesích (které čistě náhodou vypadají zrovna na chlup jako ty české, zvláště malebná vesnička s kostelíkem na kopci je v muslimské zemi opravdovou záhadou) se taky pohybovala parta asi deseti rebelů, se kterými si turecká armáda nevěděla rady a tak je musela zkrotit „black-op“ americké jednotky a k tomu všemu jim pomohla parta nadšených vědátorů v terénu, jejichž idiotské chování a kecy jsou teprve počátek. Režie únavná, kamera nepřehledná, hudba příšerná, efekty trapné, logiku nehledat jednoznačně největší sračka za posledních x let, kterou je však třeba rozhodně vidět! ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Byl jsem přesvědčenej, že to bude mnohem horší sračka. Takové milé překvapení mě nepotkávaj často. Tenhle film se vám bude/nebude líbit v závislosti na tom, co od filmu očekáváte nebo neočekáváte. Tohle skoro splnilo více, než jsem očekával. Ono co taky očekávat od filmu s názvem Pterodaktyl, že jo..... ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

už v první scéně se nedaleko od jícnu hory Ararat nachází malebná česká vesnička s kostelíčkem na kopci, kolem se to hemží českým komparzem a to všechno slibuje super nízkorozpočtovou podívanou z "turecko-arménského" pohraničí... (vtipné a zajímavé zároveň může být zjištění, že na území ČR byl opravdu nalezen roku 1880 exponát ptakoještěra druhu Ornithocheirus hlavatschi)... zeměpisně znalý scénárista zřejmě usnul při sledování indyho úplně našrot ve vaně guana, jinak nedovedu pochopit, kam přišel na tenhle nápad smíchat několik žánrů do archeobéčka jako hrom s archeotriky, které by se báli použít i tvůrci telenovel... bohužel ta stupidita přestane být po nějakém čase vtipná, člověka věčně tahá za uši, že pterodaktyl je pták (pomiňme fakt, že jeho vajíčka jsou jako u hadů kožovitá, nikoli tvrdá; hlavní jeho potravou byly ryby a korýši atd atd...), a už jen tipuje, koho miláškové sežerou tentokrát. děs, hnus, fuj. už nikdy se nebudu na film z TOP200 nejhorších snímků Databáze koukat střízlivej! 20% ()

gumli 

všechny recenze uživatele

Dosť hlúpy béčkovy film,ale musím priznať,že sa dá naozaj pri ňom pobaviť.Postavy mali mená spisovateľov sci-fi,ako Heinlein,Clarke,Lovectaft,Zelazny a pod.Prišlo mi to trochu smiešne,lebo náhoda to nemôže byť.Film mi pripadal strašne gýčovitý,stereotypný.Držanie zbrane vojakov bolo neuveriteľné,ako keby prvý krát držali zbraň.Tí vojaci boli bez urážky nekompetentný.Pterodactyli sú nepriestrelný ani zbraňami ťažkého kalibru,dokonca ani raketami.A tá rozmaznaná ,bohatá dievčina mi žrala nervy hneď od začiatku,chcel som ,aby ju zožrali prvú,bola hrozná.Chudáci dinosaury,hrozná urážka. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Hlavní hrdina filmu pije "Dobrou vodu" a dívá se na automapu ČR (přitom se nachází v Turecku). (Shr1nK)
  • V turecké vesnici jde vidět plakát české spořitelny. (Shr1nK)
  • Film se natáčel v Milíně na Příbramsku. (Yardak)

Reklama

Reklama