Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě je Wild Child taková teeny blbůstka o napravené, původně rozmazlené, ale v jádru vlastně citlivé a slušné holčině (Poppy) z USA, která se díky svým vrtochům ocitne v Anglii a to na venkovském internátu pro dívky, kde se jí má dostat náležité převýchovy. Samozřejmě ji srdečně přivítají a to především místní upjatá řiťolezkyně (Harriet), která jakožto předsedkyně studentské rady si její manýry nenechá líbit. Děj se dále ubírá triviálním směrem, Poppy se musí přizpůsobit a naučit se zvykům "obyčejných" lidí, zažije přátelství, nedorozumění, lásku i zradu a díky tomu všemu nakonec najde i sama sebe. Člověk by si řekl, že je to další tupá a nudná komedie pro náctileté, ale na film se celkem dobře kouká a když to holky rozbalí na školním plese, má to i šmrnc, navíc na něm Emma Roberts vypadá i jako slušná kočka. Film je sice dost průměrný, vtipy nějak zanikají, ale špatný rozhodně není a na 98 minut relaxace se i hodí. (6/10) ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Námět je velmi neoriginální, skoro až primitivní. My fair lady přeměna s jasným koncem. Takže proč tak pozizivní ohodnocení. Důvodů je několik. V hlavní roli vidíme Emmu Roberts, která předvádí velmi dobrý výkon, který v teen komediích rozhodně není standartem. Je vidět, že se asi učila od Julči. Mnohem důležitější ale je, že tenhle film je netypicky vkusný, co do humoru. Není vulgární, není agresivní a nepůsobí ani moc hloupě. Děj odsejpá a nemá skoro žádné nudné pasáže. Kdyby všechny klišé dopadaly takhle, nemusel by se Kundera tolik trápit. ()

Reklama

Lewisek 

všechny recenze uživatele

Tohle schéma filmů opravdu nemám moc rád, ale musím uznat že po několika minutách jsem se do toho zadíval a film docela utíkal. Navíc poté co Emma Roberts "vyrostla" z hloupé blonďaté holky se zdála být i sympatická... No, jakmile jsem uviděl její jméno v závěrečných titulcích, tak mi došlo že bude mít spojitost s Julii Roberts a taky, že jako její neteř má. Režie je docela povedená, na soudtracku se nešetřilo, ale na 4* to vážně není. ()

misulka03 

všechny recenze uživatele

Jedná se o celkově na svůj žánr slušnou komedii. Ale vadila mi na tom jeden zásadní fakt. Poppy s proměnou z blondýny na brunetku najednou vyměnila i celou osobu. Což mě přišlo doslova přehnané, ale co se dá dělat. Patří mezi slušné komedie, ale zatím to u mě na víc hvězdiček nedosáhne. Nesnáším snobské blondýny :) ()

Ernia 

všechny recenze uživatele

Od začátku předvídatelná teenagerská komedie, ve které sice nechybí klasická cliché, ale narozdíl od podobných tématických blbostí, tenhle filmek alespoň baví. K tomu i dobře zvolená hudba film posouvá vpřed a až na pár scén se na to hezky kouká. Zasmála jsem se, uvilnila, zapomněla na zítřejší písemku, takže tak 60% (ale jeslti z té písemky dostanu horší známku jak 3, tak strhávám na 20% :D ) ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Keď Poppy povie Harriet, že vyzerá ako Shrek, Freddie sa začne nekontrolovateľne smiať. Ihneď v ďalšej scéne sa však tvári neutrálne. Medzi scénami je príliš málo času, aby sa tak rýchlo skonsolidoval. (martin1m2)
  • Keď Poppy (Emma Roberts) nájde svoju matku na fotografii lakrosového tímu, mená pod fotografiou sú mená rôznych členov filmového štábu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno