Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Anglie je tak daleko. - A přesto tam mluví americky!" Pohádek o polidštění rozmazlenejch pipinek, vybavenejch smrtelnou dávkou závislosti na konzumním způsobu života, bylo natočeno několik hromad. Nejsem jejich zarputilým fandou, protože se většinou jedná o nepříliš koukatelný záležitosti, ale tenhle souboj s disciplínou rozhodně patří ve svý povrchní kategorii k těm podařenějším. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Takový ten film, kterému dáte zhnuseně odpad a jiný den se nad ním zasmějete. Je to totiž tak blbé, až je to zábavné a příjemně oddychové. Je pravda, že se jedná o otřesně nudný námět zavánějící klišé, nelze si nevšimnout děr ve scénáři a zbytečných scén, ale pokud se vám trefí do nálady, myslím, že slušně pobaví. ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

St. Trinian's pro mladší publikum. To asi popisuje všechno. U Divošky můžete zapomenout na sexy Gemmu Arterton v korzetu, sprosťárny a sexuální narážky. Tady na vás čeká roztomilá Emma Roberts, vtipy o prdění a největší drsňák je ten, co řekne ,,Kašlu na to" nebo ,, Nakašlete si". Výhodou je samozřejmě to, že to je pro celou rodinu. Průměrný film na sobotní dopoledně, víc po tom nechtějte ;-) ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Ten film je po většinu času poměrně hodně fajn, Emma Roberts mi byla vždycky sympatická a její parta střelenkyn jí dobře sekundovala. Je to milé, oddechové a v něčem jako Harry Potter v mudlovském světě. Výhrady mám ke konci - mám pocit, že si všechny hlavní kladné postavy společně zašly na řádnou lobotomii mozku, jinak nechápu, proč jednaly tak jak jednaly. Scénáristka zjevně nebyla geniální... ()

jondoe 

všechny recenze uživatele

Pohodova ,na nic si nehrajuca komedia z milou peknou a dobre hrajucou Emmou Roberts. Dej zasadeny do anglicka podla mna filmu velmi pomohol ,inak by to skoncilo ako bezducha americka teen komedia a tie ja moc nemusim. Romanticke sceny sa pekne striedaju z vtipnymi. Ja inak taketo filmy moc nemusim ale sa mi pacil. Bol skromnejsi a hlavne nebol trapny. Lepsie tri hviezdicky. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • V scéne, keď dievčatá trénujú lakros, Poppy sa ušpiní od blata. V ďalšej scéne je však toho blata viac a má iný tvar. Je to ešte skôr ako sa začne očisťovať, takže by si ho sama nemohla rozpatlať po tvári ešte viac. (martin1m2)
  • V úvodu filmu Poppy (Emma Roberts) srovnává školu Abbey Mount s Bradavicemi. Shirley Henderson, která hraje v tomto filmu Matron Cerberusovou, hraje Ufňukanou Uršulu ve filmové sérii o Harry Potterovi. (Karlos80)
  • Po tom, ako Kate a Poppy prinesú Poppin kufor, obe majú mokré vlasy. Potom dievčatá pripomenú Poppy, aby si obliekla školskú uniformu než zazvoní, obe majú stále mokré vlasy. Keď zazvoní, stále majú mokré vlasy. Ihneď v ďalšej scéne však majú obe dokonale suché vlasy a Poppy je až príliš upravená. (martin1m2)

Reklama

Reklama