Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent Pete Garrison má na starosti ochranu amerického prezidenta a jeho manželky. Kdysi zachránil život prezidentu Reaganovi, a pokud jde o ochranu prezidentského páru, je považován za nejzkušenějšího experta. Kolega Charlie se mu chce svěřit s něčím vážným, ale odloží to a krátce na to je zavražděn na prahu svého domu. Na místo činu se dostaví nejen Pete, ale také agent Dave Breckinridge s mladou agentkou Jill Marinovou. Podaří se jim přesvědčit místní policii, že nešlo o loupežné přepadení, ale o vraždu a oba se pustí do pátrání, i když ne společně. Pete se sejde s informátorem Xavierem, který mu předá obálku s důkazy, že se chystá atentát na prezidenta, a také mu prozradí, že přímo mezi členy ochranky je zrádce, který s atentátníky spolupracuje… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (272)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Abstinenční příznaky z nedostatku Jacka Bauera se začli dostavovat rychleji než jsem čekal. Proto jsem vlastně STRÁŽCE z propadliště dějin vůbec vyhrabal. Můsím říct, že Kiefer Sutherland mě v tomhle ohledu nezklamal, prostě už tyhle role umí a Michael Douglas se na starého páprdu taky slušně ohání (jak herecky tak i pěstmi). Největším záporem celého filmu je scénář, čož je docela zvláštní, když měli pod rukama takhle kvalitní námět. Ale jinak je to celkem příjemná jednohubka na pošmourné dopoledne. 60% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Mám rád tento druh filmov... Konšpirácie, napätie, akcia... Lenže tieto tri ingrediencie sú v tomto filme veľmi málo využívané... Vzťahové pozadie je zaujímavé, ale ponúkalo oveľa viac možností... Douglas je starý a akcia nieje dostatočné svižná - dokonca ani auto-naháňačka (a pritom v komediálnom Pokiaľ nás smrť nerozdelí som mu uveril každý úder)... Slabé tri hviezdy... Radšej si pustite ešte raz skvelú TLMOČNÍČKU alebo príjemnú VRAŽDU V BIELOM DOME... ()

Reklama

ajuska 

všechny recenze uživatele

Neurazí, nenadchne. Vcelku solidní žánrová podíváná, která (jak už tu bylo mnohokrát řečeno) po slibném rozjezdu a dobrém prostředku upadá někam do hlubin akčních béček. Ke konci už scénáristovi asi došel dech, protože po všech těch peripetiích s obviněním Michaela Douglase, působí odhalení skutečného zrádce přinejmenším směšně. Celkově tedy slušný průměr, který určitě nenudí, jen ke konci poněkud klopýtá. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Celou dobu dobrý, dobrý a od scény "Sutherland míří na Douglase, ale nedokáže ho oddělat" mě to najednou přestalo bavit. Navíc finální přestřelka v chodbách vypadá, jako kdyby jí místo Clarka Johnsona natočila ČT1 (kamera tam furt zabírá nějakej hydrant a celý to tam vypadá jak u nás doma ve sklepě). Herecky je ten film na úrovni a Eva Longoria potěší každýho chlapa. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DivX/// Obsazení 8/10 Děj 6/10 Hudba 9/10 Efekty 6/10/// +Michael Douglas vs. Kiefer Sutherland, prostě paráda, výborná hudba a atmosféra -mohlo být víc akce, víc zvratů a míň vykecávání/// Čekal jsem trošku něco jiného. Špionážní thriller není vůbec můj šálek kávy. A taky chci zmínit, že v originále si člověk tolik nevychutná Kiefera jako s českým dabingem. (Kdo sleduje seriál 24 hodin s dabingem mi dá zapravdu). Jinak jsem ale celkem spokojen. Děj pěkně odsípá, pořád se něco děje. Do toho hraje napínavá hudba a nutno říct, že subwoofer který mám pod stolem dostal pořádnou šanci se předvést. Takže stačilo ještě víc zatlačit na pilu a byly by z toho slušné čtyři, takhle je to někde mezi./// Celkem 70%/// ()

Galerie (80)

Zajímavosti (8)

  • Na návrzích kostýmů pro první dámu (Kim Basinger) spolupracoval dvorní stylista Jackie Kennedyové Oleg Cassini. (Agatha)
  • V úvodní scéně atentátu na Ronalda Reagana jsou použity reálné dobové záběry, v nichž agenti chrání prezidenta vlastními těly. (Siriuss)

Související novinky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (více)

Reklama

Reklama