Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (488)

LaciLC 

všechny recenze uživatele

Prvý diel bol predsa len "prvý diel", ale dvojka sa mu minimálne vyrovná. Pre mňa je aj trochu "atraktívnejšia", lebo jednotku som už videl veľakrát, pričom toto ešte riadne "napozerané" nemám. Ale ešte teraz vo mne doznieva ten neovládateľný smiech, ktorý som zažíval pri pozeraní. Svižné, zábavné, minimálne nechutné... Čo viac si priať? ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Druhá pokračování nejsou vždy tak úspěšná a dvojka "Prciček" rozhodně nebyla. Šlo vlastně jen o to, že se stará parta sešla rok po maturitě, aby zapařila na parádním mejdanu. Opět je to koncert Jima a jeho otce a Stiflera a jeho nadávek. Hlášky jako "Vyhul mi hůl", "Santa porňák" nebo "Umělý čuráky pro všechny" jsou nezapomenutelné stejně jako scéna s lepidlem, což se může stát prostě každému. Mytologie filmu se rozpracovává hlouběji, některé vztahy vznikají, jiné končí. Film je takovým preview k tomu, co má ještě přijít, ale nepostrádá své kouzlo, které je mimo jiné také v úžasném soundtracku, jenž je prostě dokonale vybrán. Všechno je směrováno k mladým, k party a divočině, ale takovým způsobem, aby to ani mě, kdo nepaří, neodradilo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/04/prcicky-bruce-lee-par-trapnosti.html ()

Reklama

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Z původních čtyř hvězd zvyšuji po reprojekci na maximální počet. Je to prostě pohodová odreágovačka, herci jsou ŠPIČKOVÍ perfektně, soundtrack je NADUPANÝ, a herci hláškují jak nikdy. Seann William Scott je MACHR! **DOPORUČUJI SLEDOVAT S PERFEKTNÍM CZ DABINGEM!** První tři díly jsou absolutně TOP! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kvalitativne je druhej dil zhruba na urovni prvniho, takze je to jen proste dalsi halda vtipu, hlasek a nezapomenutelnejch scenek. Herecka sestava je taky stejna, takze se vraci genialni Seann William Scott, ale i ostatni jsou v pohode. Navic diky sviznymu deji a paradni hudbe leti celej film fakt v hodne rychlym tempu a tech 110 minut utece jako nic. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Někteří mohou vyprávět o úpadku kvality, ale já si stále myslím, že druhé Prcičky jsou stále "důstojný" sequel, na životy hlavních hrdinů je navázáno velice přirozeně, Stifler dostává trošičku víc prostoru, z Jimova otce se stává pravidelný svěděk synova nejtrapnějších momentů (což je hilarious), atmosféra je bláznivější, vtípky šílenější... Celkově fajn, odlehčující, pubertální komedie, která se však narozdíl od jedničky vzdala i těch svých menších kořínků v realitě. 7/10 ()

Galerie (119)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama