Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (348)

Rogue 

všechny recenze uživatele

Při větě "Kde je můj slon?" jsem dostávala nekontrolovatelné záchvaty smíchu a od mentálního kolapsu mě zachránil dostatek alkoholu a přetáčení vpřed... ale i tak, několikaminutové vybíjení domu patro po patru je dokonalé. Bruslaři, Lateef a Jones dobří, sloni nic moc, Tony super. Kdyby někoho napadlo sestříhat to na půl hodiny, bylo by to dobré a děj by dával smysl stejně málo jako takhle. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tony Jaa rozbijí držky na tisíc způsobů v příběhu na téma: ukradli jste mi slona a vás to bude hodně bolet. Příběh je ještě primitivnější než to zní, ale o ten tady vůbec nejde. Tady jde opravdu jenom o Tonyho a jeho choreografii. A v tomhle ohledu to opravdu funguje velmi dobře a všechny bitky jsou opravdu výborný, hlavně ta s Lateefem a Jonesem. Ong-bak se mi zdál ale ještě o něco lepší ve všech směrech, protože režijně tento film není dvakrát zvládnutej. Svůj účel ale plní. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Až uvidíte někdy nějakého thajce, tak mu prosim pěkně nešahejte na jeho domácího mazlíčka. Tony Jaa má velkého mazlíčka. Má slona. A když mu ho ukradnou tak ho to fakt hodně nasere. Po romantickém dvacetimunutovem úvodu, kdy všichni jezdí na slonech, objímají slony, starají se o slony a provádějí podobné blaholibé činnosti to přijde. Tony jde svému mazlíčkovi koupit na trh obojek a mezitím mu jej ukradnou a převezou na salám do Sydney. Tony se nasere a jede tam taky a pak pořád všechny mlátí a mlátí. Jenomže je to dost stereotypní. Krom jedné scény s čluny jde pořád dokolečka o to samé. Pravda Tony se dobře ohání, ale to nestačí. A navíc ten příběh! Jéjej. Možná to nějaký příběh původně mělo. Ale po přestříhání pro evropského diváke se z Protectora stává jeden velký ajntopf. Doporučuju jen fanouškům Tony Jaa a milovníkum šál. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Vynikající akční scény (Tony opět boří klasická klišé a nabídne spoustu akčních chuťovek, o kterých se bude dlouho mluvit... druhou revoluci v duchu Ong-Baku ale nečekejme), zabalené v neuvěřitelně, ale neuvěřitelně stupidní zápletce, která byla navíc pro video přestříhána k nepoznání a snímek jako celek nedává vůbec smysl (postavy jako by se teleportovaly z místa na místo, zákony logiky tu prostě nefungují ;). Doporučeno jen akčním fanatikům, lidem kteří zbožňují Tonyho a jeho styl, popř. šťastlivcům, kteří se nestydí občas děj popohnat zrychleným přetáčením vpřed. Jedině tak totiž při tomhle filmu neutrpíte psychickou újmu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Úplně idiotská zápletka, s naprosto nejúžasnější akčnímy scénami jaké je kde vidět. Jaa opět dokazuje co nedostává hracími akty to doběhne bitkamy. Je to opravdu ďábel a dokáže dělat neuvěřitelný kousky. Byl jsem rád že se vrátil(i když v jiné roli) jeho brátránek, aspoň bylo o zábavu postaránu. Bitky jak jsem říkal patří k tomu nejlepšímu co je v poslední době vidět, nejvíc se mi líbila a zapůsobila scéna "NAhoru do schodiště":-) Úplně dokonalá scéna. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Otec Tonyho Jaa se objeví ve scéně se Songkranem; dabler Jackieho Chana na letišti, jako pocta Jaaovu idolu; a thajská rocková hvězda Sek Loso se na chvíli objeví v popředí, kdy pije energetický nápoj vlastní značky. (HellFire)
  • Natáčeno dva roky, použito přes 600 filmových pásů. (hot_spot)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama