Reklama

Reklama

Mladý Thajec Kam se vydává na cestu do Austrálie, aby získal nazpět svého ukradeného slona. S pomocí vychytralého policejního detektiva brzy zjišťuje, že pachatelem je tajemná žena vlastnící obchod pojmenovaný Tom Yum Goong. V nerovném měření sil s mnoha protivníky se Kamovi hodí jeho vynikající bojové schopnosti. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (348)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Příběh tohoto filmu je prostej a v tomhle případě i nepodstatnej. Je jen jakýmsi pojítkem mezi fightama. Ve kterých Tony Jaa dokazuje proč je společně s Iko Uwaisem špičkou ve svým oboru. Fighty jsou jak jinak než špičkový ale ta nudná vata okolo je ubíjející. Ve filmu je spoustu zbytečných pasáží. Jelikož jsem ale tenhle film už viděl tak jsem věděl do čeho jdu. Snímek jsem viděl v dobách kdy jsem ještě nebyl na čsfd, takže ho hodnotím až teď po druhým zkouknutí. Akce je jednoznačně za 5 hvězd, zbytek za upocený 2 hvězdy. Celkově dám 4 hvězdy, protože ta akce za to fakt stojí. Byl jsem zvědavej na druhej díl na kterej jsem narazil, tak jsem si řekl, že by nebylo od věci zopáknout i jedničku. Navíc jsem si chtěl taky zpravit chuť z posledního filmu ve kterým jsem Tonyho Jaa viděl. Jelikož Monster Hunter byla monstrózní sračka. Tady to je prostě Tony Jaa jak ho znám a jak ho mám rád. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem dal Ong-baku 5*, tak tady prostě musim taky, to jinak nejde. Ale musim uznat, že dějová linie neni úplně nejlepší, sice fakt, že je příběh založenej na hledání slona mi vůbec nevadil, taky nevim proč by měl, když moc možností jak se dostat k takovým soubojům neni a turnaje už jsou moc profláknutý od Van Damma, ale příběhu spíš vadí jeho neskutečná sestříhanost, bez toho by asi byl zas moc dlouhej, ale přece jen dělat takový skoky v ději neni pro diváka úplně to nejlepší, ale při troše snahy se v tom dá zorientovat a na nějakej příběh zapomenete hned, jak Tony Jaa najde někoho komu může něco zlomit, bohužel tady oproti Ong-baku už tolik nepužívá lokty do hlavy, ale za to láme ruce na všechny způsoby a ty jeho mega skoky s kolenem vpřed, to je prostě brutalitka sama. Film má hned několik opravdu výtečných soubojů a vysoko nad nima kraluje pasáž ze svatyně, ta je fakt nádherně zpracovaná a ve skvělým prostředí, ta se Prachyaovi moc povedla. Tom yum goong si taky nehraje na žádný napodobeniny úderů, tady když Tony Jaa udeří taky je cítit bolest na dva kilometry, stejně tak když rozsekaj jeho, tohle na filmech s Tonym Jaa miluju. Po těch bitkách co sem v tomhle filmu viděl, nemůžu jít pod pět a to ani když je to tak strašně sestříhaný. Fakt by to moc chtělo directors cut, ten by byl neskutečně nadupanej, doufám, že se teda Prachya Pinkaew pochlapí a naservíruje nám pořádnou akční mega jízdu prodlouženou ještě tak o půl hodiny ()

Reklama

gogo76 

všechny recenze uživatele

Na prvom diely som si čiastočne cenil to, že sa zbytočne nebabral s príbehom, naporcoval kopu svižnej akcie, ale ten úbohý príbeh aspoň fungoval. Toto pokračovanie sa v tomto smere vykašľalo úplne na všetko a už po piatich minútach náš hrdina zareve:" Kde sú moje slony!" a bif,baf, buf... Po chvíľke nasleduje to isté a túto smiešnu a otrepanú vetu začujete ešte niekoľko krát. V závere, kde náš superhrdina zmasakruje stovku (nepreháňam) protivníkov, má odrazu problém s jedinou ženou, ktorá má v ruke bič... Čo si má o tom myslieť divák? Postavy sú tak ploché, až je to trápne a celá tá výplň medzi akčnými scénami je strašne nudná. Bojové scény sú kvalitné, to treba pochváliť. Odporúčam všetkým, ktorí dokážu vypnuť mozog, alebo sa preniesť cez tú nudnú a trápnu výplň. Ja som to čiastočne dokázal. Film 50%. A kde sú moje slony!!! ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak ako aj Superpero pise, aj ja som cumel s otvorenou pusou na perfektne prepracovane bitky, mnohe aj s dlhymi zabermi bez strihu. Samozrejme, ze dej je stupidny, ale ktoremu fanusikovi takychto akcnych filmov na tom zalezi? Tony Jaa a dalsi podali perfektny vykon, co sa tyka bojovych umeni a preto davam 5 hviezdiciek..........28.03.2008 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Naprostý nekompromisný masakr od začátku až do konce. V návalu takové geniální akce jsem s to odpustit jakékoliv jiné nešvary. VELMI velké množství nezapomenutelných momentů (schodiště bez střihu, a hlavně konec, kde byl pravděpodobně překonán nějaký rekord) Co by hlavní hrdina neudělal pro svého milovaného slona. A co na tom, že ta okolní zápletka není z těch nejinteligentnějších. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Bezestřihová hotelová bojová scéna má přes čtyři minuty. Povedla se až na šestý pokus, což je ke konci viditelné na Tonyho unaveném výrazu. (hot_spot)

Související novinky

Tony Jaa sa vracia

Tony Jaa sa vracia

05.08.2005

V thajskom akčnom filme Ong-Bak sa dovtedy neznámy borec Tony Jaa predviedol v plnej sile, film sa stal veľkým hitom vo viacerých kútoch sveta (a dotiahol to dokonca aj do našich kín) a Tonyho začali… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno