Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je neuvěřitelně nesympatická a uksichtovaná (dle mého názoru) a je jediná na tomto filmu (ano, všimla jsem si dřeva v podobě Channinga Tatuma) co mi opravdu silně vadí. Super náhradník taky bohužel převzal jména ze svého vzoru od Shakespeara (tarantule se jmenuje Malvolio?!?!?!), ale jinak to celkem jde. Je to vcelku originální teen komedie, i když nereálná, ale o tom přece komedie jsou. Asi jsem ve velmi dobrém rozmaru, když to hodnotím celými třemi hvězdičkami. Pohodová oddychovka, při které nemusíte zapojovat ani jednu z hemisfér, ovšem musíte na to mít náladu. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Kolik podobných filmů existuje? Bohužel tolik, že mě Super náhradník ničím nezaujal a nudil. Jednou to stačilo a znovu už to vidět nepotřebuji. Možná mi dojem kazil český dabing, avšak ani děj a kostýmy nebyly reálné. Úplný odpad to ale zase není, své diváky si jistě najde a jednu hvězdičku si zaslouží. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Niektorých chvílach zábavne ale zas inokedy trápne.Je to taká priemerná teen komédia bez originality ale dosť svižným dejom.Prezliekacia komédia v ktorej ústrednú postavu si zahrala A.Bynes,kto by jej uveril že je chlap iba magor a s tými debilnými dialógmi,keď bola prevlečená tak mi to pripadalo strašne trápne a naivné.Ale keď bola sama sebou zas sa dalo nato pozerať aj na ňu.A ten koniec ani horšie dopadnúť nemohol.Tak to zhrniem 1* za humor,2*za scénku v umyvárke,kde sa Viola aj s dvoma holkami bili,to som sa nasmial a 3* za vždy skvelého a s každou rolou pripraveného V.Jonesa. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Možná jsem trapná s tím svým hodnocením :-D. Málokdo se ale do něčeho tak zahledí, že na to kouká třeba 3x denně a pořád se u toho směje. Jenže tohle je přesně můj případ. Super náhradník je asi poslední komedie, kterou jsem přežila v českém dabingu a vlastně mi to ve výsledku tolik nevadilo - do dnes cituji vtipné hlášky z filmu a směji se situaci s Euince s částmi se Sebastianem Hastingsem ( samozřejmě jsem to viděla i v originále ). K tomuto filmu mě kdysi přivedla kamarádka uplnou náhodou a jak se říká náhoda je blbec. Jsem prostě milovníkem Béček a tak miluju i tuhle komedii. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, jež upřímně od začátku upustila od konsistentnější výstavby scénáře a snaží se vsadit na ztřeštěnost, rychlé tempo a vtipy, jimž se smějeme dříve, než se na obrazovce odehrají. Romantičtější pasáže tedy zrovna nefungují a postavy působí občas značně nesympaticky a nevěrohodně. Celkově poněkud křečovitý a povrchní snímek. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)

Reklama

Reklama