Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

anais odpad!

všechny recenze uživatele

Nic debilnějšího v kině jen tak nepotkáte. Trapně nevtipné, až se tomu člověk musí smát. Amatérské. Naprosto otřesný výkon hlavní představitelky. Je tu tolik scén, které asi mohli být vtipné, ale končí jejím podivným xichtěním, až je člověku líto že tahle teenagerská pitomost není aspoň o píď lepší. Od začátku do konce jsem byl v nejistotě zda to tvůrci myslí vážně nebo parodují, co se dá. Vzhledem k nekonečnému, přesladkému konci, to asi mysleli vážně. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tak co napsat k tomuto filmu? Já nevím, jednoduše nemám slov. Výborně jsem se pobavila, zasmála jsem se a Amanda Bynes byla jako vždy výborná. Tento film byl sice stejného scénáře, jako ostatní tohoto typu, který lze předvídat, ale na co? Proč jej budu předvídat, když jsem se dokonale bavila každou minutu. Asi nejvíce se mi líbil ten okamžik, když měla jít do kanceláře ředitele na nové škole, kam přestoupila, aby prorazila společně s dívčím fotbalem, když si myslela, že se o ní ví, málem se prozradila, když se podívám na příběh, tak, v jednoduchosti je síla, myslím si, že filmy s jednoduchým dějem a přitom vtipné, tak ty prorazí nejlépe. Tenhle film bych doporučila na zkrácení dlouhé chvíle nebo třeba na zlepšení nálady, protože opravdu dokáže rozesmát. ()

Reklama

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Tato role Amande sedla a ukazala co umi. V celku netradicni namet. Misty jsem se smichy za bricho popadal. Nebyla tam zadna vylozene trapna situace ci pokus o vtip. Filmy podobneho zanru jich obcas obsahuji vic nez je zdravo. Za skvelou podivanou u ktere jsem vydrzel od pul jedne do ctvrt na tri v noci davam 5*. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Nepopírám, že to bylo docela příjemné a občas jsem se i bavil. Smích se ovšem nedostavil, místo něj to bylo je mírné pozvednutí koutků a to mi nestačí ani na průměr. Amanda Bynes navíc po většinu času nevypadá dobře a její vytřeštěný pohled mi po druhém použití přijde tak ohraný a otravný, že na něj prostě nemám náladu. K tomu zmatený a vykalkulovaný závěr, ve kterém vrže snad úplně všechno, od scénáře, po režii. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Jednou mě ty středoškolské příběhy omrzí - ale ještě ne. A ani nechci, aby se to stalo. Roztomilá holka přece pro svůj sen udělá cokoli a když se na ni navíc i pěkně dívá (protože Amanda Bynes byla tehdy ještě holka k pohledání), tak jí odpustím nějaký ten škleb navíc nebo přehnanou gestikulaci při vtipných dialozích. Několikanásobné zamilování, zklamání, opětovné zalíbení a nad tím vším dokonale hláškující pan ředitel. Jen ten fotbal mohl být uvěřitelnější. Na tréninku se mělo trénovat něco smysluplnějšího než nadhazování míčů a kopy z otočky a při zápase by se neměl dvakrát zastavovat čas a trhat pravidla. Ale i proto je Super náhradník tak oddechovou podívanou, právě díky té nutné dávce nadhledu. Jednou mě to sice omrzí - ale ještě ne. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)

Reklama

Reklama