Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

venison 

všechny recenze uživatele

Trapné až to bolí.. Nejhorší část je na konci, kdy si nikdo nevšimne, že je najednou Sebastian menší o půl hlavy, má mnohem ramenatější postavu a možná díky barvě ve tváři přehlídnou i rysy v obličeji.. Příběhově tisíckrát omletá písnička.. Jediné plus vidím v roli Channinga Tatuma, kdy se tenhle sexy slaďouš opravdu důvěryhodně snaží diváky přesvědčit, že mu to nejde s holkama :-D ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sa nám tá Amanda Bynes zbláznila a namiesto točenia ďalších skvelých komédií svoj čas trávi radšej na psychiatrii. Toto je práve typ filmu, ktorý môžem. Ľahký žáner, veľa zábavy, trošku romantiky, školské prostredie, všetko dokopy dokonale funguje. Teenagereský žáner, ktorý nie je zbytočne presexualizovaný ani fekálny. Amanda so svojimi kukadlami je úplne skvelá a herecky ju dobieha len jej futbalový tréner. ()

Reklama

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Kolik podobných filmů existuje? Bohužel tolik, že mě Super náhradník ničím nezaujal a nudil. Jednou to stačilo a znovu už to vidět nepotřebuji. Možná mi dojem kazil český dabing, avšak ani děj a kostýmy nebyly reálné. Úplný odpad to ale zase není, své diváky si jistě najde a jednu hvězdičku si zaslouží. ()

liuk 

všechny recenze uživatele

Nebylo mi nějak dobře a tak jsem si našel nenáročnou středoškolskou "hot" komedii a asi jsem se dočkal, spíše jsem si tak úplně neuvědomil, že z devadesáti procent jsou tyhle filmy dosti brakové, i když se na ně často dobře kouká, ani náladu vám nezkazí. Osm z deseti vtipů v Shes the Man vychází ze skutečnosti, že postavy neví, že Sebestian je holka, zato divák ano (hromadné sprchování, perda míčem mezi její nohy), což po 40 minutách začne být poměrně otravné a nenápadité. A abych nezapomněl, proč proboha mají američani tendence hezkým herečkám (http://www.imdb.com/name/nm0673932/) nasazovat ve filmech rovnátka, rozcuchávat jim vlasy a dávat jim ošklivé brýle? No, asi brutálně nadhodnotím, ale koneckonců tahle komedie účel (zabít hodinu a půl bez újmy na zdraví) splnila, tak dám 3* s velkým mínusem. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je neuvěřitelně nesympatická a uksichtovaná (dle mého názoru) a je jediná na tomto filmu (ano, všimla jsem si dřeva v podobě Channinga Tatuma) co mi opravdu silně vadí. Super náhradník taky bohužel převzal jména ze svého vzoru od Shakespeara (tarantule se jmenuje Malvolio?!?!?!), ale jinak to celkem jde. Je to vcelku originální teen komedie, i když nereálná, ale o tom přece komedie jsou. Asi jsem ve velmi dobrém rozmaru, když to hodnotím celými třemi hvězdičkami. Pohodová oddychovka, při které nemusíte zapojovat ani jednu z hemisfér, ovšem musíte na to mít náladu. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)

Reklama

Reklama