Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Amanda Bynes je neuvěřitelně nesympatická a uksichtovaná (dle mého názoru) a je jediná na tomto filmu (ano, všimla jsem si dřeva v podobě Channinga Tatuma) co mi opravdu silně vadí. Super náhradník taky bohužel převzal jména ze svého vzoru od Shakespeara (tarantule se jmenuje Malvolio?!?!?!), ale jinak to celkem jde. Je to vcelku originální teen komedie, i když nereálná, ale o tom přece komedie jsou. Asi jsem ve velmi dobrém rozmaru, když to hodnotím celými třemi hvězdičkami. Pohodová oddychovka, při které nemusíte zapojovat ani jednu z hemisfér, ovšem musíte na to mít náladu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Typická americká romantická komedie, která staví na záměně osob, což je hodně využívaný způsob. Zaručeně pobaví, protože sledujete jak se osoba v dané roli zachová, když se dostane do prostředí, které je pro ni cizí. Jde to i bez laciných a nechutných fórků. O fotbal tu šlo ze všeho nejméně. Byl až na druhém místě. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, pri ktorom si poviem, že asi nemám nadhľad a krivdím jeho tvorcom. Ale keď ono je to tak bezbreho priehľadné a predvídateľné, že vydržať celú stopáž sa javí ako pretrpieť celú kvalifikáciu slovenských futbalistov na MS ( aktuálne by sa patrilo napísať CZ fotbalistov :-))) ). Za mňa nie, nie, nie. Odpískané. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Mimo obvyklý strašně trapný konec jsem se u tohohle filmu válel smíchy, aniž bych to čekal. Skoda toho obsazení, Amandu Bynes nemám rád a ostatní byli taktéž trošku prkenní,ale rozhodně si nenechte ujít držitele rekordu Premier League Vinnieho Jonese jako trenéra fotbalového týmu. Já stále jen čekal, že ze saka vytáhne Desert Eagle. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo :-) sice režisér vyžírá klišé až do mrtě, ale je tam fotbal - naše česká kopaná! Už to je tak na 3 hvězdy, pak samozřejmě lifelike charaktery, vtipy ze života, pěkná Amanda (ano, i s krátkými vlasy a kotletami). Jen škoda toho křečovitého happy-endu "už aby to bylo za náma" A Vinnie Jones je samozřejmě borec na n-tou :-) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)
  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno