Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

tom88 

všechny recenze uživatele

Na mňa až moc naivná komédia, ktorá má aký taký vtip a nepôsobí až tak trápne, aj keď mnohé scénky boli pod úroveň. Viola sa na Sebastiana nepodobala takmer vôbec, takže mini-katastrofa. Herecky a dejovo je to mierny podpriemer, ale je to milá komédia, na víkendové doobedie postačí. Trojku, ale nedám, to je už moc. 45% ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tak toto je jeden z mojich najobľúbenejších mládežníckych filmov. Vznikol v čase, keď už som s futbalom skončil, ale ešte stále som bol doň zažraný. Navyše téma lásky v čase, keď sa mi páčilo jedno dievča na strednej škole a farebná vyhratosť na zaujímavej americkej škole, kde to žilo. Páčilo sa mi to od najmenších detailov, akým bol napríklad erb, ale bolo to troška trápne niekedy, ale to mi nevadilo. Veľmi zábavný a vtipný film a ešte aj romantika tam bola korektne zapojená. Živý a dynamický film so skvelou Amandou Bynes. Myslel som, že film Čo to dievča chce? bol jej najlepší, ale mám dojem, že toto bolo ešte lepšie. Veľmi roztomilé, akčné, škoda, že som nezažil takúto strednú. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sa nám tá Amanda Bynes zbláznila a namiesto točenia ďalších skvelých komédií svoj čas trávi radšej na psychiatrii. Toto je práve typ filmu, ktorý môžem. Ľahký žáner, veľa zábavy, trošku romantiky, školské prostredie, všetko dokopy dokonale funguje. Teenagereský žáner, ktorý nie je zbytočne presexualizovaný ani fekálny. Amanda so svojimi kukadlami je úplne skvelá a herecky ju dobieha len jej futbalový tréner. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Od této komedie jsem nic nečekal. Spíš jsem si řekl, že to zkusím a a uvidím, kdyžtak to po půl hoďce vypnu. Ale nevypnul. Byl jsem velice mile překvapen z tohoto počinu. Bylo to celkem svěží, vtipné a zábavné a výborně jsem se u toho bavil. Občas jsem se fakt neskutečně zasmál, občas normálně a občas pousmál. Ale dobře se celý film bavil a celkem rychle to uteklo. Samozřejmě to není nějaké veledílo (proto ty 3*), nicméně účel to splní a dobře se pobavíte. Jsem spokojen a klidně bych se mrknul s chutí znovu. Howgh! ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Typická americká romantická komedie, která staví na záměně osob, což je hodně využívaný způsob. Zaručeně pobaví, protože sledujete jak se osoba v dané roli zachová, když se dostane do prostředí, které je pro ni cizí. Jde to i bez laciných a nechutných fórků. O fotbal tu šlo ze všeho nejméně. Byl až na druhém místě. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)

Reklama

Reklama