Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Kolik podobných filmů existuje? Bohužel tolik, že mě Super náhradník ničím nezaujal a nudil. Jednou to stačilo a znovu už to vidět nepotřebuji. Možná mi dojem kazil český dabing, avšak ani děj a kostýmy nebyly reálné. Úplný odpad to ale zase není, své diváky si jistě najde a jednu hvězdičku si zaslouží. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo :-) sice režisér vyžírá klišé až do mrtě, ale je tam fotbal - naše česká kopaná! Už to je tak na 3 hvězdy, pak samozřejmě lifelike charaktery, vtipy ze života, pěkná Amanda (ano, i s krátkými vlasy a kotletami). Jen škoda toho křečovitého happy-endu "už aby to bylo za náma" A Vinnie Jones je samozřejmě borec na n-tou :-) ()

Reklama

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Ikdyž zrovna nemusím filmy tohoto žánru , ale po dlouhé době jsem se na jeden podíval a celkem jsem se i pobavil.Sem tam šlo opravdu poznat , že je to komedie a někdy dokázal tento snímek na mých rtech vykouzlit úsměv , ale také šlo poznat že je to romantický film a tak nemohl na konci chybět happyend kdy se dal dohromady snad každý s každým. Takový lehčí filmek nad odreagováni a na vypuštění všeho kolem co vás trápí ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Kvalitních komedií není nikdy dost a tahle mě dost překvapila. Převlekové komedie vždycky měly něco do sebe a tahle není výjimkou. Amanda Bynes sice není nějaký extra talent, její herecký projev je i celkem toporný, ale umí dobře kulit oči a je vzhledově zajímavá, a jako kluk byla i pěkně ošklivá. Ovšem humornými situacemi se tu v žádném případě nešetří a navíc jsou tu herci, kteří snímek oživují velmi výrazně. Třeba sympatický Channing Tatum, kráska Laura Ramsey nebo skvělý trenér Vnnie Jones. Dost jsem se u téhle nenáročné komedie pobavil a je ideální pro zlepšení nálady. A komedie přece jsou od toho. ()

Lucjen 

všechny recenze uživatele

Amandu Bynes nemusím, ani Channinga Tatuma, ale trochu prehodnocujem názor. She's the Man je vtipná, nerealistická no neočakávane dobrá gýčovina. Spríjemnila nedeľné ráno, bavila som sa. Bynes naozaj ako chlapec nevyzerá, v tomto prípade bohužiaľ, ale jej herectvo som dokázala prekusnúť bez väčších ťažkostí a Channing Tatum - ktoré naozaj veľmi neobľubujem, bol proste sexy. Scény na ihrisku, spolu s dokazovaním pohlavia hádam ani nebolo treba - aj chlapčensko - dievčenského vyznania, no vynahradili to scény s prezliekaním a Dukovym zdôverovaním sa o predstave lásky ;) ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)

Reklama

Reklama