Reklama

Reklama

Kate Holbrooková je věčně podrážděná osamělá manažerka, která celý život dávala kariéru na první místo. Teď, když je jí sedmatřicet, se konečně rozhodla mít dítě. Brzy však zjišťuje, že má velmi malou šanci otěhotnět, a proto chce ze zoufalství využít služeb náhradní matky. Její upjatý svět je záhy převrácen naruby, když si najme praštěnou a naivní Angie. Kate se ji snaží převychovat, netuší ale, že její uměle oplodněné vajíčko se neujalo. Carl, Angiein partner, přemlouvá svou přítelkyni, aby zfalšovala těhotenský test, vzala prachy a zmizela. Angie se ale s Kate sblíží a těhotenství dál předstírá. Jenže pak zjistí, že je skutečně těhotná. Se svým přítelem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (89)

uzzi 

všechny recenze uživatele

Tak nám zase někdo uvařil instantní klišé, přímo z velkovýrobny. Jen otevřete pytlík s názvem romantická sračka a přidáte stopku humoru, hrst poučení a nějakou tu katarzi. Hlavně nepřivádět do varu, jen tak lehce ohřát a podávat nejlépe na stojáka. Nutno podotknout, že se nejedná o děsný film, jen je zoufale neobjevný a prostě nudný. Herecké obsazení je sporné, Tina Fey je celkem fajn, ovšem její filmová parťačka v podání Amy Poehler, ta svojí roli krávy hraje až moc sugestivně (a nutno podotknout, že v ní zůstává až do konce). Prakticky vše ve filmu působí předvídatelně a postavy jsou od začátku uboze šablonovité (pan pravý, paní vtipná, buran, nahrávač atd.). Takže na televizní dopoledne v pohodě, jinak ruce pryč. 40% ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Poněkud netradiční komedie, která svým způsobem těží z popularity Sexu ve městě, když přijímá i podobnou vyprávěcí strukturu. Příběh by vlastně klidně mohl být jedním z motivů některé z kamarádek Sexu ve městě - 37letá žena by hrozně moc chtěla miminko, vidí je na každém kroku, ale prostě o správného chlapa ne a ne zavadit. Takže následuje návštěva sperma banky, pokusy, těhotenské testy, nic, až po vyšetření zjistí, že díky lékům, jež její matka v 70. letech brala, nemůže mít děti. Zbývá již poslední možnost současné vědy - nechat své vajíčko oplodnit a nechat donosit v těle náhradní matky. Jenže náhradní matka se ukáže být pěkně střelenou osbou. A z toho v podstatě plynou veškeré komediální úkony. Nejde o nic světoborného, prostě příjemný filmeček pro ženy, s jemným humorem, nijak akčním dějem a nějakými těmi rodinnými hodnotami na úrovni manažerek. ()

Reklama

ladko 

všechny recenze uživatele

Pre komédie z dielne Saturday Night Live mám slabosť, vždy sa mi ten ich štýl humoru páčil – je to jednoducho uletené tým správnym spôsobom. V Baby Mama to však nie je ten typický SNL humor (okrem pár momentov) a pripadolo mi to skôr kŕčovité. A dosť ma to mrzí. Ale nie všetko sa musí podariť. Tu sa nepodarila komédia(i keď pár krát som sa musel zasmiať aj nahlas, ale na komédiu stále málo) ani romantika. Ako nenáročná oddychovka na jedno pozretie je to ok, ale druhý krát by som sa už asi kruto nudil. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Priemerná oddychovka so Steve Martinom, ktorý je potrhlejší než zvyčajne. Čo však treba oceniť je dobrá hudba s príjemnými songami a šarmantná Sigourney Weaver, ktorá je aj napriek pokročilému veku stále sexi. Zvyšok je štandartný tuctový film ktorý nemá čím zaujať. Na jedno pozretie však vcelku stráviteľné. 55% ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Co mě to napadlo to zkusit shlédnout?! Ono je to k uzoufaní nekomedialní filmeček o ženský co chce dítě. To nemuže mít přirozenou cestou a tak si vyberete nahradní matku (slang Baby Mama - přišerně přeložené jako mimčo máma). Už od té chvíle je to předvídatelné, plné hluchých míst a beze vtipu. Což na to , že je zde psáno komedie je na považenou! Díky aspon za toho Martena (ten copánek je děsný!). Jenže jaktože celý film od odpadu zachraní postava co se objeví na pár minut?Možná je to také tím , že to je celé dělané na ženy! Ano, třeba pak bych dal o takové dvě hvězdy navíc! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Film se natáčel ve Philadelphii. (Missa08)

Reklama

Reklama