Reklama

Reklama

Penny se bojí

všechny plakáty
Trailer

Osmnáctiletá Penny Deerbornová má panický strach z aut - jako malá totiž přežila hrůzostrašnou autonehodu, při níž mohla jen bezmocně přihlížet, jak její těžce zraněná máma v příšerných bolestech nekonečně pomalu umírá... Její terapeutka Orianna se rozhodne pomoci utrápené dívce zbavit se její neobvyklé fóbie přímou konfrontací s jejím největším strachem, a tak ji jednoho dne naloží do auta a společně se vydají na dlouhou cestu do hor! Jenže místo požadovaného uzdravujícího procesu se dostaví pravý opak... (TV Horor Film)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (66)

Terva 

všechny recenze uživatele

Zajímavě řešené úvodní titulky a hezký průnik kamery (Joplin Wu) autovrakovištěm. CITÁT - Je to jen auto, je to jen auto, je to jen blbý auto !!!...... Překonal jsem "strach" a fobii z tohoto snímku a odvážně jsem si ho pustil. Pohodlně se usadil, dal ruce volně podél těla a po pár chvilkách .....zavřel oči. Po pěkném úvodu se to proměnilo v docela dlouhou nudu. CITÁT - Krásný auto, ale já budu zvracet........ ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Penny má fobii z aut jelikož zažila autonehodu. Já mám fobii z Penny jelikož jsem byl nucen sledovat jak hodinu řve v autě zaklíněná mezi dvěma stromy. Přitom ze začátku to bylo bezva. Stopař byl vskutku mrazivej a scéna kdy ho ty dvě kikiny vezou je nejnapínavější z celého filmu. Musím dodat, že zabiják působí hustě jen dokud má kapucu a mlčí. To budí respekt. Po tom co se začne zvukově projevovat a sundá kapucu jsem jen zíral s otevřenou pusou. Vraždící transexuál krákající jako vrána které někdo natrhnul pr... V tu chvíli byla spáchána nejhorší vražda z celého filmu. Ano tím myslím, že transka zabil svým finálním projevem úplně celej film. Na jedno mrknutí ale fajn a celkem mě potěšila rolička masáka Berrymana, ale zároveň nechápu proč nehrál killera on. Nemuseli by ho maskovat a byl by strašidelnej i po sundání kapuci. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Podmanivý horor s hustou atmosférou o maniakálním týpkovi v kapuci, který využije chorobné fobie mladé dívky Penny z aut, a uvězní ji v jednom z nich v temném lese. Auto zaklíní mezi dva stromy a dívka nemá šanci se dostat ven... Režisér Richard Brandes natočil originální horor, ve kterém hodně vsadil na hustou atmosféru, a ono to po celou dobu slušně vychází, i díky sugestivnímu výkonu mladé Rachel Miner. Závěrečný finální střet dívky s maniakem už sice není tak zajímavý jako předchozí děj, ale 4*si určitě zaslouží. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jak by vypadalo Tajemství Loňského Léta kdyby ten přejetý hned přežil a začal hned zabíjet. Nějak takhle ale daleko lépe. Celý film je nízkorozpočtový (hraje tam tak 10 herců) Většina se tam jen mihne nebo zdechne aby to splnilo žánr slasher. Celý film probíhá v takovém stylu Penny je v autě (má zlomený kotník aby nemohla utéct) nemá signál na mobil a snaží se z tama dostat venku je vrah v kapuci (inspirace Tajemství Loňského Léta nebo Městské Legendy bije do očí) . Vrah nejen že se ji nesnaží zabit mu je to jedno a radši čeká venku a kydlí občas lidi co ji chtějí zachránit. Takovým stylem (Zabije 4 lidi) to pokračuje ke konci kdy se jí snaží zabit a ona ho zneškodní načež se jakoby začně hýbat a je konec filmu. Do toho přidejte mysterioznost kdy se jí zjevuje její mrtvá matka a máte horor. Navíc celý film s táhne jak smrt a nudí. 20 procent za ten konec filmy z AFTER DARK HORRORFESTU byly vždy divné a hraničily mezi sračkami nebo proměrnými filmy tenhle je to první. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné ba alarmující, že ještě i v dnešní době se najdou takoví nezodpovědní a lehkovážní jedinci, kteří si jen tak z plezíru vyrazí autem z útulného bezpečí města kamsi do pustých hor. A kdybych vám navíc prozradil, že k sobě cestou dokonce naberou neznámého stopaře, měli byste mě za fantastu nebo za vtipálka, který si z vás dělá šoufky. Vždyť přece každý normální člověk sedí doma u telky a nikam zbytečně nerajzuje, to dá rozum. A už vůbec nebere sopaře - toho může vzít jedině masochista nebo potenciální sebevrah. Aspoň tedy já osobně bych stopaře nabral leda tak haupnou (nebo radši pomalu na couvačku, abych si moc nezprasil předek). No a tak není divu, že naše dvě dámy dopadnou tak jak dopadnou, navíc když ten "jejich" stopař je už na první pohled hrůzostrašně vyhlížející hovado. Poté, co v autě zblajzne špíz s krvavě syrovým (nejspíš lidským) masem, začne mít chuť si s našimi děvenkami trochu zašpásovat. A zábava začíná... Zajímavá Rachel Miner je asi ten hlavní důvod, proč film stojí za to vidět. A pokud se nebudete rozčilovat nad nelogickým dějem (scénářem) a máte rádi nízkorozpočtová oddechová béčka, budete spíš spokojeni než nespokojeni. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama