Reklama

Reklama

Koncem 40. let minulého století byli Martha Beck a Raymond Fernandez známí jako „Vrazi osamělých srdcí“. Jejich vražedný plán byl jednoduchý – podvedli a pak zavraždili opuštěné válečné vdovy, které odpověděly na jejich inzerát. Sami se také seznámili na inzerát a Martha se měla stát první Raymondovou obětí, ale byla to láska na první pohled. Tím, co je spojovalo, byl perverzní sex, záliba v pletichářství a láska k penězům. Když byli zatčeni, přiznali se ke 12 vraždám, ačkoli skutečný počet se spíš blíží 20. Při soudním líčení Martha s Rayem cukrovali, drželi za ruce a zdálo se, jako by se nemohl nabažit jeden druhého…. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Mr.Roman 

všechny recenze uživatele

Prehrabával som sa trocha neznámymi a mnou neprebádanými filmami, až som narazil na Lonely Hearts (tým že som pozeral kde všade hral James "Soprano" Gandolfini). Určite kvalitný film plný výborných hercov (dokonca aj Salma Hayek hraje tú mrchu dosť dobre), ktorý však dopláca na pomalé tempo a absenciu scén, ktoré by sa vám zaryli do pamäte. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Režijně zvládnuté, občas i dějově netradiční, ale nedokážu pochopit, co mi měl film dát. Noir se střídá s černou komedií, hlášky s brutalitou a když závěr všechno přepálí, zůstanu jen kroutit hlavou. Přesto jde o svižnou detektivku, kterou do bezproblémových vod tahá hlavně Travolta, který ze sebe i přes zrádný scénář plný klišovitých replik ždímá jen to nejlepší. ()

Reklama

Jamal 

všechny recenze uživatele

Travolta herecky pomalu vyhasíná, ale snad ještě vydrží a dokáže nám, že se pleteme. Salma, k té bych řekl něco velmi podobného, jenže ta na to, aby se ukázala, má ještě o trošku více času. Kde ty loňské sněhy jsou? Už to nejsou herci, kvůli kterým jdou lidi do kina a nepomůže ani fakt,že v reálu Travolta zachraňuje lidi svým osobním vrtulníkem. A k příběhu : je dobrý, i když by se scénářem mohli trošku ještě vyhrát a trošku ho udělat tajemnější a ne jak seriál na pokračování. Asi nejlepší scéna je s tou bednou na tříkolku na konci, ale Travoltovi se bohužel zas až tak vyjádřit hluboký smutek nepodařilo. Takových scén by tam mohlo být více i když se jedná o skutečný příběh a bylo se možná nutno držet pravdy. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Kriminální příběh natočený podle skutečných událostí. Příběh sleduje události kolem vražd válečných vdov a paralelně vztahy mezi policisty, či jejich soukromí. Nikterak objevně natočený film, nicméně nejedná se o film nepovedený. Film je hodně závislý na hereckých výkonech. John Travolta hraje slušně, James Gandolfini je sympatickej, Jared Leto čistě účelovej a Salma Hayeková se sice snaží, ale rozhodně víc zaujme svým zjevem, čili pěkným ksichtem. Solidní film. ()

vitac. 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který ve mně žádnou hlubší stopu nezanechal. Jestli měla rodinná dějová linie za úkol připravit si diváka na nějakou tu kapku slzí při pěkném záběru člunu plovoucího po řece před koncem snímku, tak se to v mém případě nepovedlo - a to řvu u lecčeho:) Hlavní linie na tom byla o něco lépe, vraždy jsem jako samozřejmost nebral a k lehkému pohnutí u mě docházelo - asi nejpovedenější byly události na samotě v polích, POZOR, NÁSLEDUJE SPOILER kde byli nakonec Martha a Raymond dopadeni KONEC SPOILERU. Moji oblíbenci Salma a Travoš hráli pěkně... a ačkoliv auto řídím tak jednou za rok, šílenou Marthu bych svezl;) Takže slabší tři - 2,6. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (7)

  • Příběh film je založen na skutečných událostech z roku 1940, které se udály dvojici detektivů z oddělení vražd, kteří pronásledovali Marthu Beck a Raymonda Fernandeze, vraždící pár známý jako "Vrazi Osamělých Srdcí". (Terva)
  • Natáčelo se také na historických místech Jacksonville na Floridě. (Terva)

Reklama

Reklama