Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

kingik 

všechny recenze uživatele

Po odvážných pistolnicích v sedlech se v sedlech objevují odvážné a sexy pistolnice. A tenhle film právě staví na svých dvou protagonistkách Penélope Cruz & Salma Hayek. Je to sice poněkud prvoplánové, ale přiznejme si, že žánr westernu je orientován více na pánské publikum, které bude tentokrát s radostí tipovat, která z hereček bude mít v příští scéně napěchovanější dekolt. A nějaká ta akce, romantika a případné pomrkávání po slavných žánrových zástupcích se taky najde. Scénář psal Luc Besson, a kdo jeho tvorbu trochu zná, tak si může být jistý, že nějaké velké ambice a revolučního zástupce žánru rozhodně očekávat nelze. Kdo však má skromnější cíle, může se celkem dobře pobavit. Dva režiséři na jeden film nikdy nedělají dobrotu, občas jsem měl pocit jako by se nedovedli dohodnout, co přesně chtějí točit. Oscilace mezi westernovou parodií a moderním akčním westernem nebyla až tak vyvážená. Ženský western tady zase dlouho nebude, tenhle nabízí v přijatelném poměru všechno, co od žánru očekáváte, a ještě nějaký ten vtípek navíc. A navrch dvě sličné herečky. A to není zrovna málo. 60% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Zajímavé je, jak si vaše země umí zdůvodnit porušování práv těch ostatních." Na konci 19. století ještě nebylo americkým národním sportem žalovat kohokoli za cokoli, takže se Maria a Sára, s kolty v rukou a s šátky přes tváře, vydaly na zdvořilostní návštěvy bankovních poboček, aby získaly zpět rodinné finance. To je dobře, protože krásné holky, s povolením používat pistole a sex, mě obvykle hodně baví. Z nějakého záhadného důvodu však té zábavy tentokrát nebylo tolik, v kolik jsem doufal, ale nic se neděje. Obě desperátky čekám večer kolem desáté v trezoru ČNB a určitě se na vylepšení hodnocení nějak domluvíme. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

Teď už chápu, proč se kolegovi pshimimu tak moc zvedlo vodné a stočné:) Bohužel to byl jeden z hodně mála momentů, při kterých mě film bavil. Děj je průhlednější než břicho průměrného Somálce, předvídat lze s předstihem vše a netřeba ani věštící kouli. Jenom jakžtakž fungující trojice Cruz, Hayek, Zahn drží film nad jámou vedoucí do odpadních stok. Na jedno shlédnutí... maximálně... 35 miliónů dolarů(rozpočet)/10,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Sexy Pistols jsou naprosto výborná pohádka. Krásné prostředí, celkem vtipné dialogy a velice 'zajímavá' dvojice hlavních postav, jejichž herečky jsou vlastně hlavním tahounem filmu. Stačí se posadit, vypnout mozek a kochat se... přírodou, jistěže. A ještě jedna věc - kdyby byl film delší, závěr příběhu zajímavější a takových scén, jako byla ta závěrečná, víc, nebál bych se dát 4*. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jsou mladé, jsou sexy a jsou...nebezpečné. Sara a Maria žily odlišným způsobem života. Jedna pocházela z bohaté rodiny, druhá z rolnické rodiny. Nikdy je nic nespojovala, nikdy by se nesešly, kdyby nebylo jistého Tylera Jacksona. Tenhle muž zničil jejich rodiny a změnil běh jejich osudu. Obě prahnou po pomstě. A jak víme, pomsta je sladká. Penélope a Salma jsou dvojka, která se hned tak nevidí. Salmě bych pistoli raději nepůjčovala, lépe jí to jde s nožem. Penélope měla zase pěkně chytrého koně. I prérijní růže mají ostny, o které se můžete popíchat. "Čím to jako chčeš otevřít? Klíčema". ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Původně měl mít film premiéru ke konci roku 2005, která se musela odložit na začátek roku 2006. Nakonec to ani tehdy nevyšlo a film spatřil světlo světa až v září 2006. (KucC)
  • Sexy akční komedie za 35 milionů dolarů utržila například v Holandsku během úvodních dnů promítání v dvacet kinech 49 552 eur. (imro)

Reklama

Reklama