Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

Kaka 

všechny recenze uživatele

Bohužel je scénář tak hloupý, že ač jsou herecké představitelky jakkoli symaptické, na lepší než průměrné hodnocení to nestačí. Latinskoamerický nádech měl však vždycky své kouzlo, ať už to byly Pistolnice, Tenkrát v Mexiku, Muž v ohni, či Zorro a ani tento snímek není výjimkou. Hezké kulisy a jemná strunná hudba patří mezi typické ingredience. Dámské duo je rozhodně to nejlepší, co může toto dílko nabídnout. Nad krásou Salmy Hayek se tají dech a společně s Penelope si na plátně skvěle rozumnějí. Jejich společné scény jsou tak pravděpodobně ty jediné opravdu vtipné za celý film. Akce je neslaná nemastná a závěrečný bullet time je vyloženě trapný. Blbůstka na jedno pokoukání. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Z westernového žánru se ve francouzských koprodukčních rukách stala ukřičená nuda, která si ze zlatého hollywoodského žánru bere jenom pistole, klobouky, koně a vylupování bank. Od všeho sice hodně, ale v tak upachtěném podání, že mužské oko může jenom snaživě vyhledávat kouzelně hluboké výstřihy. Dvě chudé hvězdy tak do Bessonovy stáje posílám hlavně kvůli kráskám v hlavních rolích a díky nečekaně úžasné akční scéně ve vlaku. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo ku tomuto povedať? Ono to vôbec nie je až taký škvár ako by sa mohlo na prvý pohľad zdať. Zvlášť potom príšerne hlúpom názve, ktorý tomu pridelili tuzemskí distribútori. Jedná sa o jednoduchú westernovú komédiu, tak trochu na dievčenský spôsob. Samozrejme, že to nemá grády ako staré westerny s Clintom Eastwoodom. O to sa tento snímok ani nesnaží. No sledovať 96 minút dve pekné baby, ako sa medzi sebou neustále hašteria a preháňajú po Divokom Západe, mi prekvapivo prišlo celkom vhod. Kľudne si to pozrem o nejaký čas opäť. *** ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Konečně film kde jsem po práci mohl vypnout, film má vyloženě špatný scénář. Ale vynahrazuje se to celkem dobrými gagy a hlavně herci. Cruz a Hayek považuju za neuvěřitelně sexy. A Zahna mám jako herce celkem rád. Humor se celkem trefil tam kam jsem chtěl, a finální zpomalovačka je dobrá. Za mě prostě dobrý i když to není žádný Hill, Spencer ani žádný Nero tak jsem jednoduše zpokojen, a to jsem byl původně k tomuhle skeptickej. ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Teď už chápu, proč se kolegovi pshimimu tak moc zvedlo vodné a stočné:) Bohužel to byl jeden z hodně mála momentů, při kterých mě film bavil. Děj je průhlednější než břicho průměrného Somálce, předvídat lze s předstihem vše a netřeba ani věštící kouli. Jenom jakžtakž fungující trojice Cruz, Hayek, Zahn drží film nad jámou vedoucí do odpadních stok. Na jedno shlédnutí... maximálně... 35 miliónů dolarů(rozpočet)/10,5 miliónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Penélope Cruz a Salma Hayek téměř zemřely během cesty na plac, neboť letadlu, kterým cestovaly, došel benzín a začalo rychle ztrácet výšku. Nakonec se jim podařilo šťastně přistát. (imro)
  • Norští režiséři Joachim Ronning a Espen Sandberg mají za sebou minimálně 300 reklam pro mnohé prestižní značky a Sexy Pistols je jejich celovečerní debut. (imro)
  • Film se natáčel v okolí horského města Real De Catorce, ke kterému existuje pouze jediný přístup, a to přes tunel. Salma Hayek a Penélope Cruz mu daly přezdívku "město duchů". (lesumir)

Reklama

Reklama