Reklama

Reklama

Obsahy(1)

1880. Drsný zákon Dalekého Západu nešetří ani Mexiko. Sara, dcera bohatého bankéře, a Maria, holka z rolnické rodiny, mají jen málo šancí sdílet stejný osud. Až do dne, kdy Tyler Jackson, zástupce bankovní společnosti New York Bank and Trust, zničí jejich rodiny, aby se nezákonně zmocnil mexické půdy a umožnil tak prodloužit americkou železnici. Jsou odhodlané pomstít své otce a ochránit svoji půdu. Obratem ruky se z dvou mladých dam stanou drsné pistolnice, které začnou útočit na pobočky banky Bank and Trust. Quentin je mladý a přísný inspektor, kterého vyslala newyorská policie, aby obě ženy zatknul. Odolá však kouzlu těchto dvou krásek? A jaké zbraně použijí na Tylera Jacksona? On a jeho lidé se pomalu začínají obávat jejich koltů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (377)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička za překrásnou Salmu a druhá za snad ještě krásnější Penelope. Možná není správné k filmu takhle přistupovat, ale na druhou stranu, proč ne? Když si film na nic moc nehraje a útočí jen dekolty obou hrdinek. Mizerové v ženském podání. Scénář je hodně slabý. Střih je přinejmenším chaotický. Ve filmu je i pár chyb, dokonce se mi zdálo ,že se v jedné scéně kompletně změnilo pozadí při prostřihu, ale vem to čert, když je to taková pastva pro oči:) Jinak je to průměrná oddechovka. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Western pre ženy. Hlavná dvojka je krásna a ono im to v sedle aj sluší, ale podobné vzkriesenia westernového žánru ma akosi urážajú. Výprava je pekná, humor občas úsmevný, ale príbeh za veľa nestojí. Samozrejme je celý film s minimom krvi. Jediná zaujímavá akčná scéna, je tá spomalená prestrelka vo vlaku (ešte aj tá je neprehľadná). Toto sa proste pravému fanúšikovi westernov nemôže páčiť. 45% ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Len s čistej spolupatričnosti dávam také hodnotenie aké dávam. Ono chlapi by mali držať spolu a skrátka Steve Zahn sa dostal do pozície do ktorej by sa hádam chcel dostať každý z nás. Do bozkávacej súťaže s dvojicou spanilých krások v podaní Hayek a Cruz. Takže už len kvôli nemu a toho ako šťastný musel byť, dávam so spolupatričnosti tretiu hviezdu. Inak je to veľmi hlupučko napísané aj zahrané, vlastne bez jedinej scény, ktorá by vzbudzovala napätie. Na postavy sa ale dobre pozerá a nejaké tie vtipy sa tiež podaria. Rovno z reklamy povolať Sandberga a Ronninga nebola chyba, ak by sa pod film nepodpísal béčkový fušer Beeson. Film ale spĺňa svoj účel. Je krásnym vyplnením večernej zábavy a obohacuje filmografiu herečiek o charaktery v korzetoch. Ešte mi nedá nespomenút vizuálne asi najkrajšiu scénu - prestrelku vo vlaku, ale inak je to celé príliš čierno biele, než ako by sa na to dalo pozerať bez hlúpeho úsmevu na tvári. Je to béčko ako vyšité a hrá sa to na áčkový film. Inak ako vravím stráviteľná zábavá s mnohými zábermi na dekolty ústrednej dvojice. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jsou mladé, jsou sexy a jsou...nebezpečné. Sara a Maria žily odlišným způsobem života. Jedna pocházela z bohaté rodiny, druhá z rolnické rodiny. Nikdy je nic nespojovala, nikdy by se nesešly, kdyby nebylo jistého Tylera Jacksona. Tenhle muž zničil jejich rodiny a změnil běh jejich osudu. Obě prahnou po pomstě. A jak víme, pomsta je sladká. Penélope a Salma jsou dvojka, která se hned tak nevidí. Salmě bych pistoli raději nepůjčovala, lépe jí to jde s nožem. Penélope měla zase pěkně chytrého koně. I prérijní růže mají ostny, o které se můžete popíchat. "Čím to jako chčeš otevřít? Klíčema". ()

Ruut

všechny recenze uživatele

Tentokrát nebudu hodnotit. Né že bych považoval Bandidas za film z ranku tak nadčasových a složitých že prostě jeho kvality změřit nejde :-). Jde totiž jen o jedno pánové. Co si budeme povídat. Množství hvezdiček a to jak se budou holky líbit čistě závisí na míře nadrženosti s jakou se na film koukáme. Kromě dekoltů Salmy a Penélope nevím co bych mel hodnotit. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (10)

  • Příběh filmu je zasazen do roku 1848. Když se Sara (Salma Hayek) snaží vyloupit banku, brouká si melodii "An Den Schonen Blauen Donau". Tuto skladbu zkomponoval Johan Strauss v roce 1867, tedy téměř o dvacet let později. (Cheeker)
  • Snímek natáčeli ve slavné mexické lokalitě Durango, kde vznikly klasické westerny jako El Topo (1970), či Pat Garrett a Billy the Kid (1973). Mnohé z filmových kulis, které tam byly postaveny za víc jak sto let filmování, tvůrci využívají dodnes. (imro)

Reklama

Reklama