Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Dost neslušná parodie na spoustu známých filmů. Musím přiznat, že ikdyž se jedná o úplně primitivní humor, nasmála jsem se hodně. Jinak dějově samozřejmě o ničem, herecké výkony také nulové. Takže mé ** jsou pouze za to, že jsem se bavila. Na druhou stranu lepší než pokus o trapnou a nepovedenou romantickou komedii. ()

Radyo odpad!

všechny recenze uživatele

Takovou sbírku trapáren aby člověk v americké filmografii pohledal. Původně to asi měla být parodie na teenagerovské komedie, ale nakonec se stala jen parodií sama na sebe, a vlastně i na film jako takový. Obdivuju Randyho Quaida, který v téhle hnojárně přijal (sice malou, ale přece jen) roli. Asi se už pomátl na smyslech. Zasmál jsem se asi 10x, z toho ovšem 9 zasmání patřilo neuvěřitelným překlepům a příšerným slovním obratům v diletantsky udělaných titulcích pro DivX. To už ale celkové úrovni filmu v žádném případě nemohlo ublížit. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Tainted Love - Marilyn Manson [3:21] ,2. Never Let Me Down Again - Smashing Pumpkins [4:00] ,3. Blue Monday - Orgy [4:26] ,4. The Metro - System Of A Down [2:59] ,5. But Not Tonight - Scott Weiland [4:50] ,6. Message of Love - Saliva [3:48] ,7. Bizarre Love Triangle - Stabbing Westward [3:43] ,8. 99 Red Balloons - Goldfinger [3:50] ,9. I Melt With You - Mest [3:19] ,10. If You Leave - Good Charlotte [2:45] ,11. Please Please Please Let Me Get What I Want - Muse [1:58] ,12. Somebody's Baby - Phantom Planet [2:52], ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Totálne bláznivá parodujúca vtákovina, ale až tak moc, že to často vyvolá neovládateľnú vlnu smiechu :) Paroduje sa tu snáď všetko. Od Žhavých výstrelov, Prci prci.... až po Americkú krásu (mimochodom tá scénka ma dostala do kolien :D). V niektorých scénkach je možné zachytiť aj náznaky inteligentného humoru alebo americkej sebareflexie (napr. v scénke s jediným černochom na večierku). Konštatovanie o tejto blbinke sa dá preto zhrnúť do jednej vety: "Tak hlúpučké, tak bláznivo výstredné, tak trápne... až je to zábavné a vcelku vtipné." Myslím si však, že na to, aby ste si túto vtákovinu naplno užili, potrebujete mať napozerané všetky filmy, ktoré sa tu parodujú. Inak tu vtip v mnohých gagoch stráca zmysel a prechádza do nechápavosti alebo trápnosti. 65/100 ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Jedna * za dobre parodované postavy z iných filmov, keď už tento nestojí za fajku močky. *UPDATE* Hoci je to blbosť (a nie že nie), tak som to videl už asi 4-krát a mám pocit, že sa na tom tlemím stále viac. Ale stále je to blbosť. *UPDATE* Ale je to fest zábavná blbosť a preto dvíham svojem hodnotenie o celých 100%. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Scéna, v ktorej Chris Evans spieva na tribúne, je jeho skutočný spev bez akejkoľvek dodatočnej pomoci. (Real Tom Hardy)
  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)

Reklama

Reklama