Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (505)

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Nechutný odvar z toho najdebilnejšieho žánru, aký kedy Matička Zem nosila... Každému je hneď jasné, že za filmom stoja dvaja úplne rozdielny scenáristi - prvý, Gordon Blueberry, obstarožný pán, štyridsiatnik, bez ženy a nádeje, že sa to v dohľadnej dobe zmení, ktorý v tomto filme vidí svoju poslednú šancu ako sa uchytiť v agresívnom odvetví filmového priemyslu a nehodlá si ju nechať ujsť (za sebou má totiž len scenáre k takým prepadákom ako Attakk2000, Smrť sa volá Sue a Hlavy v tráve). Druhý, Paul Kornel, má naopak celý život pred sebou, ale, bohužiaľ, pravda je taká, k napísaniu scenáru sa dostal len vďaka tomu, že poskytuje lacné sexuálne služby hlavnej producentke menom Gréta Fluck... Takže zatiaľ čo Gordon sa snaží spraviť niečo viac ako len ďalší tínedžerský film a hodlá zo seba vymačknúť to najlepšie ("Som v tejto pesničke len preto, že som čierny!" + paródia na Americkú krásu), Paul si zvolil jednoduchšiu cestu a napchal film až po uši nechutnými a zvrátenými scénami (oblizovanie sa so starou babičkou + všetko ostatné). Čo sa však nestalo, Paul sľúbil Gordonovi telefónne číslo na Grétu pod podmienkou, že celý scenár si bude môcť spraviť k obrazu svojmu... A keďže pán Blueberry nemal ženu od svojho posledného rozvodu, ktorý sa, mimochodom, stal námetom na film Smrť sa volá Sue, netrvalo dlho a na svete bol ďalší debilný scenár. PS: Tento komentár obsahuje pár klamstiev, preto by ho nemal nikto čítať. ()

Djoker odpad!

všechny recenze uživatele

Ten film se prostě nepovedl. Ano, mohl bych místo předchozí věty použít pět sprostých slov, ale proč se snižovat na úroveň Bulšitu (opravdu skvělý název). Parodie je žánr, který nevyhledávám, ale třeba Bláznivé střely se povedly na výbornou. Tohle není vtipný. Jedná se spíše o fekální humor. Z některých věcí by se prostě sranda dělat neměla, kdo viděl, jistě chápe. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Po všech těch Prcičkách a dalších ze stejného tématu čerpajících filmů přišel snímek, který si z této "pseudokultury" udělal nehoráznou prdel. Film, jehož hodnocení úzce souvisí s tím, za jakých okolností jste ho zhlédli, nebo ještě lépe řečeno, jaké vzpomínky s ním máte spojené. Já jsem jej viděl v době své puberty, s kamarády a na začátku všemožných, ehm- řekněme dobrodružstvích... Prostě pokaždé, když vidím "Not Another Teen Movie", mi to tuto dobu připomene. Je až s podivem, že tak správně ujetá komedie je vlastně parodií na nemožně ubohoučkou americkou teen romanci "Taková normální holka". Krásné Chyler Leigh (nezapomenutelná zpomalená scéna na schodišti) a Jaime Pressly (mj. Joy z My Name Is Earl) a samozřejmě, jako třešnička na dortu, skvělý doprovodný klip od Marilyna Mansona (Tainted Love). Těch 41% místního hodnocení je nezasloužených, Bulšit je totiž fakt skvělá jízda na různé (nejen) filmové párty... Pokud se vám líbilo Scary Movie, Not Another Teen Movie vás rozesměje také. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Už jenom název střední školy Johna Hughese je z druhu těch vtípků, které běžný tuzemský divák zřejmě nepochopí.. a bohužel jich je celá plejáda!! Děj je samozřejmě jen mixem vtipných scének (mnohem větší potenciál tu ale byl), které se dotýkají nespočtu teenagerských filmů z dob minulých (American Pie, She´s All That, Bring It On, Cruel Intentions, 10 things..), ba dokonce i vynikající American Beauty, Grease nebo Almost Famous. Co pobaví je několik dobře mířených vtipů, kdy některé jsou skutečně vydařené, jedno muzikálové číslo, naštěstí MÁLO tělních tekutin a snad žádný hulící černoch!! Od herecké stránky se nic nečeká, ale jde o poměrně slušně hrající a sympatické hvězdičky. U řady podobně laděných filmů jsem se za tvůrce styděl mnohem víc!! ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Nejspíš jsem předurčen jít proti většině. Jsem fanda teen filmů, znám je a Bulšit tudíž dostal nový rozměr. Skutečně to není film pro všechny, někomu může přijít humor na úrovni dementní babičky po liposukci mozku, ale hlášky typu "Jaktože jsou na školních věčírcích všichni profesionální tanečníci?" nebo "Zpívám tuhle písničku jenom protože jsem černej." jsou prostě geniální. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (13)

  • Skupina hrající na plese je Good Charlotte. (The_Second)
  • Jméno jednoho fotbalisty na dresu při fotbalovém utkání na konci filmu je EXTRA. (ČSFD)

Reklama

Reklama