Reklama

Reklama

Bulšit

  • USA Not Another Teen Movie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Janey Briggsová nosí brýle a špinavé montérky, takže ji nikdo ve škole nemá rád. Ale skrývá se v ní skutečná krása. Jake Wyler, přední hráč školního fotbalového týmu, kterého všechny (a všichni) milují, se s kamarády vsadí , že z ní udělá královnu maturitního plesu. Mezitím do školy nepozorovaně pronikne devadesátiletá reportérka, která se vydává za studentku, tým roztleskávaček ukradne jinému týmu jeho choreografii, dorazí sexy studentka z daleké evropské země, a Catherine Wylerová, největší potvora na škole, by se hrozně chtěla vyspat se svým bratrem. Máte pravdu, je to Bulšit. Nová parodie na všechny teenagerské filmy, které jste viděli (a na několik, které jste neviděli) nemá úctu před ničím, včetně vašeho dobrého vkusu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (504)

Des2 

všechny recenze uživatele

Geniální parodie. Tleskám za zboření všech teenagerovských klišé a tomu, že si Bulšit dokázal pohrát nejen s komediemi (Prcičky, Taková normální holka...), ale i s tak vážnými filmy, jako je Americká krása. Trocha fekálií přece nikomu neublíží, tohle je kult velikosti Scary Movie :) A s výborným soundtrackem k tomu. ()

mis-ko 

všechny recenze uživatele

Jedna * za dobre parodované postavy z iných filmov, keď už tento nestojí za fajku močky. *UPDATE* Hoci je to blbosť (a nie že nie), tak som to videl už asi 4-krát a mám pocit, že sa na tom tlemím stále viac. Ale stále je to blbosť. *UPDATE* Ale je to fest zábavná blbosť a preto dvíham svojem hodnotenie o celých 100%. ()

Reklama

Handle 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že Bulšit se bude řadit k těm lepším parodiím. Dobré to sice bylo, ale né až zas tak vtipné jako jsem předpokládal.. Vlastně nejvíc mě bavila sprostá rozstelskávačka! :D Jinak tuhle parodii bych přiradil k Děsnému Dojáku. Trapná kravina, ale místy alespoň vtipná. Hodnotím vždy spíše to, jak se u filmu bavím a ne jeho úroveň. Takže k odpadu se nepřidávám, ale na víc než průměr to taky nemá.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

“Gratulujem. To bol tvoj prvý spomalený záber." Neparodujte to, čo bolo vtipné už v origináli. Neviem, kto túto axiómu povedal, ale podpisujem sa pod ňu. Nie som náročný divák komédií (bavilo ma PLNOU PAROU VZAD!, priznávam), ale toto sa nevydarilo. Niektoré scény sú fajn („Už si niekedy lízala šušku?“ alebo „Čo tu robíš, ja mám byť jediný Afroameričan na tomto večierku.“), ale vačšinou žiadna sláva. Ostatne, najslávnejšie tváre široko ďaleko majú Randy Quaid a Mr. T, čo je síce smutné, no zasa len čo sa ozve melódia "A-Tímu", niektorým divákom sa do očí nahrnú oprávnene slzy. Inak "nič moc" (vyložene ma pobavili len: prasa, šialený tréner, "pretrhnutie napoly"). ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Úbohá náhradka paródií na teenegerské komédie. Ak sa niekomu zdajú sprosté slová a výrazy smiešne, tak je to komédia pre neho. Takéto filmy priam nenávidím, sú určené len pre študentov s IQ tak do 70 .. Nechápem, ako tento film mohol niekto vydať. Je to vlastne krávovina o ničom. Trápne vtipy striedajú nechutnosti. Film sa snaží zaujať práve niečím vulgárnym a prehnaným. Nechápem ako mohol v tomto snímku hrať Chris Evans, i keď on vlastne ešte nebol tak známy herec akým je dnes. Ak sa tomuto filmu vyhnete, urobíte správnu vec. ()

Galerie (100)

Zajímavosti (13)

  • Zpěvák Marylin Manson k filmu nazpíval skladbu "Tainted Love". Videoklip je z prostředí filmu a je možné v něm vidět také několik herců z filmu. (Stanley619)
  • Rovnako ako dej filmu, aj jeho natáčanie prebiehalo v Los Angeles a okolí. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama