Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ředitel společnosti obviněný z podvodu, mentálně retardovaný chlapec, který snědl svou šestiměsíční sestru, transsexuál a postarší intelektuál, jenž zavraždil manželku - tito lidé tvoří osazenstvo vězeňské cely. Když se jednoho dne uvolní kámen ze stěny, objeví přítomní skrýš s deníkem bývalého vězně Danverse, který zde pobýval na začátku minulého století. Deník obsahuje magické formule, s jejichž pomocí se vězňové údajně mohou dostat na svobodu - a takovou příležitost si přece nesmějí nechat ujít! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (146)

Shit 

všechny recenze uživatele

Mysterióznost a temná atmosféra z tohohle hororu sála fakt neskutečně, ale co je to platný, když po většinu doby postrádá tu správnou mrazivou atmosféru, nedokáže to přikovat k obrazovce a opravdu silných momentů je tam jen pár, ovšem je pravda, že těch několik momentů je absolutně geniálních a neskutečně působivě podaných a závěr je hororová šílená mysterióznost v kompletním balení i s donáškou až do domu. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Solídny film, bohužial trpí syndrómom väčšiny francúzskych filmov, t.j. výborný rozbeh, ale potom to už ide dole vodou a končí v kalných vodách šedivého priemeru. Príbeh akoby vystrihnutý z niektorej Barkrovej Knihy krvi, kvalitatívne sa pohybuje na úrovni tých slabších počinov a skôr ma bližšie k filmom ako Saint Sinner či Nightbreed, než k Hellraiserovi. ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

No jako-originální a ujeté je to dost=Jednoho chlapíka v noci straší a sleduje kunda, další týpek kojí třetího ze svých velkých cecků a občas mu usekne prst+ nějáka ta vězeňská sodomie, magie jak z Lovecrafta, atmosféra jak z Barkera.atd..Ale-jako celek to působí tak něják rozpačitě a nedotaženě..Nenudil jsem se ale věřím, že za týden si nevzpomenu, že jsem to viděl. ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Při prvních minutách jsem si myslel, že je to drama, ale po chvíli se příběh rozvinul do Fantasy prvku a poté k Hororu. Bylo to napínavý a byl jsem velice zvědavý, jak tenhle film dopadne. Jedině co bych vytknul byli herci. Byli nesympatičtí a jeden mě lezl strašně krkem. No, ale co. Slušně provedený Francouzský film, který ode mne dostává 3,5 hvězdičky... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Film zaměřený na 4 kriminálníky uvězněné ve vězenské cele, kteří touží po útěku. V průběhu filmu najdou magickou Knihu spolupracující s Černou Magii. Nápad je skvělý, něco takového jsem doposud neviděl.Transexuál a jeden Magor cannibal, dodávali filmu Humor a o zábavu bylo téměř postaráno, ke Konci se dočkáme i slušně natočeného Gore, jak je u francouzů zvykem, takže já jsem spokojenéj 65% ()

Galerie (2)

Zajímavosti (3)

  • Snímek získal na filmovém festivalu Gérardmer v roce 2003 společně s filmem The Gathering (2002) Zvláštní cenu poroty. (Terva)
  • Před samým natáčením producenta napadlo, že knihy jsou již zastaralé a přemýšlel o náhradě magického deníku za e-book. (Musak)
  • Kameraman tohoto snímku Jean-Marc Bouzou vyhrál v roce 2003 na filmovém festivalu Avignon cenu Prix Vision za nejlepší kameru. (Terva)

Reklama

Reklama